Koberce se vrací do módy. Inspirujte se!

Několik let to vypadalo, že je vytlačí plovoucí podlahy a lina, teď se ale koberce vrací. Stále víc rodin zjišťuje, že nic nedokáže zútulnit obývák nebo ložnici tak jako měkký koberec. A že tomu pocitu, když ráno zaboříte nohy do kvalitního koberce, se hladká podlaha nevyrovná. Návrat koberců do domácností inspiroval také designéry, kteří vytvořili novou kolekci koberců Beltia.

Patří mezi ně pouze koberce vyšší kvality, které se netřepí a zůstanou příjemnou součástí domova po mnoho let.  Zajímá vás, jaké nápady a směry se do koberců Beltia otiskly? Představíme vám několik z nich. Všechny koberce Beltia pak najdete v showroomech společnosti V-Podlahy. A milovníkům opravdu kvalitních koberců doporučujeme zajít se na ně podívat – dobrý koberec totiž poznáte ne z obrázku, ale z prvního pohlazení.


Zpátky ke kořenům, blíž k zemi

Země, půda, příroda. Odtud přišla inspirace pro koberce Beltia Terra. Zemité odstíny se hodí do obýváků i ložnic, které zútulní a zharmonizují.


Sladké pohlazení

Sladké, ale ne prvoplánově – takové jsou odstíny řady Dolce. K dokonalosti je dotáhl perleťový nádech, který z nich dělá neobyčejnou součást interiéru. Delší vlas kobercům dodává měkkost a hebkost, díky které si užijete každý krok.
 

Barvy dobré nálady

Řada Beltia Pavia se odklání od jemných odstínů a přináší energické, veselé barvy pro sebevědomý interiér. Jsou to koberce, které vám zvednou náladu a naplní místnost pozitivní energií.


Krásné nedělní ráno

Je neděle ráno, venku nebe bez mráčku a vy jste se právě probudili. Posadíte se na posteli a chodidla zaboříte do nejměkčího koberce, jaký jste kdy měli. Takové ráno vám připraví řada Beltia Bello. Má dlouhý vlas, díky kterému jsou koberce měkké a neuvěřitelně příjemné na dotek.


Jak budou vypadat u vás doma? Přijďte se podívat

Ze vzorků a fotek si lze jen stěží představit, jak vypadá koberec ve větší ploše. Vy to ale jistě chcete vědět dřív, než koberec položíte doma, že? Zastavte se tedy v showroomu společnosti V-Podlahy, kde vám nabídnou brýle pro virtuální realitu. S nimi můžete vidět, jak podlahové krytiny vypadají na ploše obývacího pokoje nebo třeba ložnice.

Mapu showroomů naleznete na Beltia.czVirtuální realita je pro vás připravena v showroomech v Brně a Ostravě, a od srpna 2019 ji najdete i v Pardubicích a Ústí nad Labem. 
08.07.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444