Koberce do dětského pokoje

Koberec DROPS

Koberec DROPS

Výběr podlahy patří k nejzásadnějším věcem při zařizování interiéru. Ať už se rozhodujete pro vinyl, dlažbu nebo třeba koberec, doporučujeme prodejce navštívit osobně a o kvalitě se přesvědčit na vlastní oči. Společnost Koberce BRENO můžete najít již v 58 prodejnách po celé České Republice.

V žádné jiné místnosti nebudete tolik řešit dilema “tvrdá podlaha, nebo koberec” jako právě v dětském pokoji. Rodiče často trápí otázka teplotního vjemu a zvukové izolace. Je pravda, že vaše dítě bude na podlaze trávit mnoho času. Malé děti na podlaze lezou, polehávají a posedávají, kreslí si, čtou a hrají si. Ty, které se teprve učí chodit, se nevyhnou pádům. Komfort měkké a teplé podlahy zajistí koberce. Zabrání nežádoucímu uklouznutí a zmírní dopad dítěte na zem, poskytnou měkké a hřejivé prostředí.

Možná u pořízení koberce váháte, protože se obáváte přílišného usazování prachu a nečistot. Díky použití inovativních materiálů se však nemusíte obávat. Moderní koberce mají antistatické vlastnosti, díky kterým prach odpuzují. Některé koberce jsou dokonce opatřeny antibakteriální úpravou a velmi snadno se udržují.

Snadné kombinování

Nabídka koberců je bohatá co do širokého spektra barev a vzorů, struktur i hustoty. Koberec tak snadno zkombinujete se záclonami či závěsy, tapetami, malbou nebo nábytkem.

Pokud uvažujete o koupi celoplošného koberce do dětského pokoje a nevíte si rady, nechte se inspirovat na provozovnách Koberce BRENO, kde vám ochotně při výběru pomohou profesionálně proškolení zaměstnanci. 
 

Výběr z aktuální nabídky

Dětské koberce jsou vlastně takovým "domácím hřištěm", ideální hrací plochou. Vybrali jsme pro vás 4 typy koberců, které jsou mezi zákazníky nejoblíbenější.

Tento tradiční zástupce celoplošných koberců do dětských pokojů pro vás vybral koberec s aktuální pohádkovou tematikou World of Cars 3, která rozzáří oči každému chlapečkovi.

 
Pokud se řadíte mezi ty více odvážné a barvy vám nejsou cizí, doporučujeme koberce Expo a Drops, které zaujmou nejen svými barvami, ale i zajímavými, nepřehlédnutelnými tvary.

Jako inspiraci představujeme koberce, které byste v dětském pokoji možná nečekali, ale i přesto vypadají ve spojení s interiérem nádherně. Koberec Spinta zaujme luxusním vzhledem a objektové čtverce oceníte pro snadnou výměnu při nějaké té nehodě, která je u dětí velice častá.

29.09.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444