Kníry mají koule. Angry Beards startují Movember ve znamení boje proti rakovi

Česká kosmetika s naštvaným vousáčem v logu jako už tradičně vyrazila 1. listopadu do boje proti rakovině. V rámci Movemberu, osvětové akce cílené na prevenci rakoviny varlat a prostaty po celém světě, Angry Beards vydávají speciální edici triček „KNÍRY MAJ KOULE“. Veškerý zisk z jejich prodeje věnují nadaci Muži proti rakovině, která v Česku hnutí Movember zastupuje. Minulý rok se jim podařilo vybrat přes 150 tisíc korun a doufají, že letos rekord překonají. Kromě akce Kníry maj koule a charitativní sbírky slavnostně otevřeli 1. listopadu první kamennou prodejnu v centru Prahy.

V listopadu vousy všech tvarů nabývají zcela jiný rozměr – během listopadu je knírem znamení preventivního vyšetření varlat a osvětě o dalších onemocněních. Myšlenka Movemberu je týmu Angry Beards vlastní. „Kule jsou nejsilnějším, ale i nejslabším článkem chlapa. Loni jsme ke všem výrobkům na pytel přidávali návod jak na preventivní samoprohrábnutí. Udělali jsme rozhovor s primářem urologie v Motole a na Movember se nám podařilo vybrat přes sto padesát tisíc korun. Letos se na rakovinu kulí podíváme ze strany kluků, kterým tahle mrcha zamávala se životem. A vydáme speciální edici triček na podporu Movember. Někde vzadu doufám, že se nám loňská čísla podaří trhnout,“ vysvětluje devětadvacetiletý Tomáš Čech, zakladatel značky.

Veškerý zisk z prodeje triček „Knírem proti rakovi“ engráči darují nadaci Muži proti rakovině, která v Česku zastupuje organizaci Movember. Kosmetické výrobky Angry Beards určené na vousy i kule už vyzkoušely miliony mužů, proto na Movember nejspíš není povolanější firmy. Zákazníky letos opět vybízí, aby spojili příjemné s užitečným a aplikaci intimního deodorantu, pudru nebo sportovní vazelíny, využili k rychlému rutinnímu vyšetření. „Movember není jen listopad, movember může chlap slavit celý rok,“ směje se Tomáš.


Sbírkou a návodem ale snaha Angry Beards o listopadovou osvětu nekončí. „Nahodit prvního listopadu knír chce skutečný koule. Všem, kdo mají odvahu, jsme proto u našich spřátelených barberů domluvili možnost, nechat se na začátku listopadu oholit zadarmo. Pod jedinou podmínkou, že z holičství odejdou s fešným kňourem pod nosem a budou myšlenku Movemberu šířit na všechny v dosahu. Ušetřený peníze můžou věnovat na dobrou věc nebo si udělat radost. Případně oboje, když skočí po našem tématickým triku,“ představuje Tomáš letošní novinku. Seznam míst, kde je o bezplatné oholení možné zažádat najdete na webu angrybeards.cz.

 

První Angry Store se otevřel 1. listopadu v Praze

Pro engrybírdí gang není letošní listopad jen o Movemberu. Se startem akce „Kníry maj koule“ se symbolicky pojí také otevření první kamenné prodejny Angry Beards v pražské nákupní galerii Myslbek v ulici Na Příkopě. Zákazníky Angry Store přivítalo 1. listopadu našlapaným programem. Od 9 hodin ráno probíhaly soutěže v držení koulí a hře zvané frňákovaná, v prodejně zákazníci narazili na kulturistu Pavla Berana, streamera ArcadeBulla, strongmana Jirku Tkadlčíka a řadu známých českých holičů, kteří své jméno se značkou Angry Beards spojují a často se objevují v jejich marketingových materiálech. Vlogger Pedro přímo na místě zahájil svůj Movember, kdy usedl pod břitvu profesionálnímu barberovi.
 
Slavnostní otevření ve velkém stylu zahájil sám „Prezident chlapáků“ (Marek Vašut). O hudební bloky se po celý den starala skupina Eddie Stoilow.
09.11.2023

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444