Klimatizace vám zajistí příjemný den i klidnou noc

Blížící se léto už o sobě dalo vědět tropickými teplotami, a i když předpovědi počasí mívají různou úspěšnost, lze předpokládat, že letos bude horko. Mobilní klimatizace vám nabízí možnost vytvořit z vašeho domova oázu pohody a užívat si horkých letních dní jen když opravdu budete chtít.

Mobilní klimatizace mají řadu výhod. Jednou z největších je, že jsou nenáročné na instalaci. K jejich provozu stačí jen zajistit připojení k síti a odvod ohřátého vzduchu. Ten lze realizovat buď otvorem ve zdi nebo pootevřeným oknem, což minimalizuje nutnost stavebních úprav. Klimatizaci tak můžete použít tam, kde právě potřebujete.

Další výhodou mobilních klimatizací je velmi nízká pořizovací cena oproti nástěnným klimatizacím. Cenu snižuje i bezzásahová instalace, která umožňuje jejich zprovoznění prakticky okamžitě a kdekoliv.

Společnosti EPROFI.CZ přináší tipy pro každého, kdo si chce užít léto a zvažuje nákup mobilní klimatizace, ať už pro domácí či pracovní použití.
 

Mobilní klimatizace OLIMPIA SPLENDID

Výrobky italské firmy Olimpia Splendid  se vyznačují špičkovým designem a vysokou kvalitou. Klimatizace jsou mimořádně tiché, při provozu vám tak zajistí maximální uživatelský komfort. Díky kompaktním rozměrům nezaberou příliš místa a nebudou vám tak doma překážet.
 
 
DOLCECLIMA CUBE
Klimatizace s chladicím výkonem 12.000 BTU/h a je schopna chladit prostor až 30 m2. Tichá mobilní klimatizace vyniká ve své třídě velmi nízkou hlučností, která je ve vzdálenosti 2 m pouhých 41 - 49 dB.
 
Funkční a praktické ovládání se nachází v horním panelu, ale k nastavení a změnám programu při provozu můžete použít dálkový ovladač s LCD displejem. Nenáročná údržba díky automatickému výparníku kondenzátu.
 
 
bydlinek
TIP pro vaši ložnici - zajistí vám spánek v teplotě, na kterou jste zvyklí a zároveň vás nebude rušit díky mimořádně tichému provozu.

Mobilní klimatizace SAKURA

Japonská značka s dlouholetou tradicí nabízí spolehlivé produkty s širokými možnostmi využití. Klimatizace vynikají vysokým výkonem a nízkou poruchovostí a jsou vhodné jak pro domácí, tak pro výrobní či komerční prostory. Automatický výparník vás zbaví starostí s vyléváním kondenzátu.
 
 
Sakura STAC-15CPA/NB
Silná mobilní klimatizace, která je vhodná pro temperování prostor o velikosti až 45 m2. Ovládat ji lze jednoduše buď na těle jednotky nebo dálkovým ovladačem.
 
Zabudovaná kolečka mají zásluhu na její snadné mobilitě a lze ji bez problémů přemisťovat. Úsporný provoz klimatizace v energetické třídě A může být řízen časovačem.
 

bydlinek
TIP pro velké prostory - nejvýkonnější mobilní klimatizace v nabídce, která vyniká mimořádně úsporným provozem.
 
 
Sakura SPC 9 DMA
Multifunkční jednotka vám poslouží současně jako klimatizace, odvlhčovač, zvlhčovač a čistička vzduchu. Můžete ji tak použít v široké řadě aplikací a zajistit si tak příjemné vnitřní klima za jakýchkoliv podmínek. Její výkon je vhodný pro menší prostory do 10 m2.
 
Funkce čištění vzduchu je vhodná zejména pro alergiky a její účinnost můžete zvýšit dokoupením filtrů, které zbaví vzduch i těch nejmenších částeček prachu.

bydlinek
TIP pro multifunkční využití - malá mobilní klimatizace, s níž získáte všestranné zařízení, které mimo temperování prostoru nabízí řadu dalších funkcí.

 

Mobilní klimatizace DAITSU

Produkty DAITSU nabízejí kvalitu a velké množství funkcí ve spojení s příznivou cenou. Výrobky prověřené v horkém podnebí se vyznačují výbornou účinností, dlouhou životností a bezproblémovým provozem.
 

Daitsu APD 12-CR
Moderní klimatizační jednotka vhodná do prostor až 80 m3, která umožňuje jak chlazení, tak odvlhčování. To vše při úsporném provozu v energetické třídě A. Užitečnou funkcí je časovač, který vám umožní nastavit si zapnutí či vypnutí jednotky v určitou denní dobu.  Jedná se o nejprodávanější mobilní klimatizaci v nabídce EPROFI.CZ.
 

bydlinek
TIP ověřený v praxi - nejprodávanější klimatizace - technicky vyspělá, cenově dostupná a velmi tichá

 

Mobilní klimatizace REMKO

Nadstandardní kvalita materiálů i zpracování dělá z klimatizací REMKO spolehlivé řešení pro celou řadu aplikací. Klimatizace se vyznačují vysokým výkonem i  efektivitou a zaručují okamžité ochlazení požadovaných prostor.
 

REMKO RKL 360 Ibiza
Vysoký chladicí výkon této jednotky doplňuje funkce odvlhčování a zvládne temperovat prostory až 80 - 90 m3. Snadnou manipulaci zajišťují kolečka a lze ji bez obtíží přemístit tam, kde právě potřebujeme. Vysoušecí mód a automatický výparník kondenzátu dělá z této klimatizace i velmi účinný odvlhčovač.
 

bydlinek
TIP sázka na kvalitu - kvalitativní špička v nabídce, nejlepší mobilní klimatizace pro řadu aplikací, vysoký výkon

Pro odvod vzduchu z místnosti lze dokoupit ke klimatizacím také těsnění oken, které je vhodné pro většinu mobilních klimatizací na trhu. Těsnění výrazně zvýší účinnost klimatizace, čímž šetří jak přístroj, tak vaši peněženku. Oproti utěsnění oken svépomocí také nabízí vzhledově ucelené řešení.
 
 
Kompletní nabídku klimatizací najdete na www.klimatizace.zde.cz.
29.06.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444