Klidná dovolená s chytrým zámkem NUKI Smart Lock

Kdo z nás si nepřeje mít klidnou dovolenou? Nestarat se, jestli jsme zamkli vchodové dveře, případně, zda je například uklízečka při odchodu zavřela. A právě zde přichází na pomoc NUKI Smart Lock, chytrý elektronický zámek, který vám umožní mít doma vše pod kontrolou, i když jste na druhém konci světa. Ale jak to vlastně funguje? A jaké jsou jeho hlavní výhody? Pojďme se na to podívat blíže.

Co je NUKI Smart Lock a jak vám může usnadnit život?

NUKI Smart Lock je chytrý elektronický zámek, který se montuje na vnitřní stranu dveří přes stávající cylindrickou vložku a klíč. Představte si, že byste mohli své dveře otevírat či zamykat na dálku, zkontrolovat jejich stav kdykoliv a odkudkoliv, nebo udělit přístup svým blízkým či hostům. To vše a mnohem více vám umožní právě NUKI Smart Lock. I během dovolené tak budete mít svůj domov pod neustálým dohledem.

Jak NUKI Smart Lock zvýší úroveň zabezpečení vašeho domova?

Možná si říkáte, jaký je rozdíl mezi tradičním zámkem a tímto chytrým elektronickým zámkem. Je to opravdu tak bezpečné? Odpověď zní: Ano, je to bezpečné, a dokonce ještě bezpečnější než klasický zámek! Jak je to možné? 
 

1. Žádné klíče, žádné problémy

S NUKI Smart Lock se můžete navždy rozloučit s problémy spojenými s klíči. Ztratili jste klíče? Nebo vám je někdo ukradl? S chytrým zámkem se vám to už nestane. Místo klíčů použijete svůj chytrý telefon nebo tablet, který je prakticky vždy u vás.
 

2. Ovládání na dálku

Díky možnosti ovládání na dálku můžete dveře otvírat či zavírat, sledovat stav zámku nebo udělit přístup svým blízkým či hostům i v případě, že jste na dovolené. Stačí se jen připojit k internetu.
 

3. Upozornění a historie

NUKI Smart Lock vás upozorní notifikací na jakoukoli aktivitu u vašich dveří. Díky tomu budete mít vždy okamžitý přehled a můžete v případě potřeby ihned zasáhnout. Navíc chytrý zámek ukládá historii, takže můžete snadno zkontrolovat, kdo a kdy vstoupil či opustil váš domov.
 

4. Bezpečnost především

A jak je to s bezpečností takového zámku? NUKI Smart Lock splňuje nejpřísnější požadavky na bezpečnost. Dokonalé šifrování komunikace mezi Smart Lockem a chytrým telefonem splňuje nejvyšší možný bezpečnostní standard, což dokládá bezpečnostní certifikát ZILLNER IT SECURITY. Také pojišťovny svými certifikáty potvrzují, že použití NUKI Smart Lock nijak neovlivní stupeň zabezpečení dveří. Zámek je namontovaný na cylindrickou vložku z vnitřní strany dveří a tím je vyloučena jakákoli manipulace zvenčí. Zrušením přístupového práva zase snadno vyřešíte případnou ztrátu svého mobilního telefonu.

NUKI Smart Lock povýší bezpečí vašeho domova a umožní vám užívat si dovolenou bez obav a v klidu. S jeho pomocí budete mít domov neustále pod kontrolou i z plážového lehátka u moře. Navíc, s jeho jednoduchou instalací a ovládáním se stane vaším spolehlivým pomocníkem na dlouhá léta. Tak proč neudělat první krok ke zvýšení bezpečnosti vašeho domova pořízením chytrého elektronického zámku?
 

Kde zjistím více informací a kde mohu NUKI koupit?

Přečtěte si další výhody a možnosti rozšíření chytrého elektronického zámku NUKI Smart Lock na stránkách www.nuki-lock.cz. Na uvedené adrese můžete rovněž zámky zakoupit.

Výhradním dodavatelem značky NUKI v ČR je společnost Elektro-System-Technik s.r.o., www.est-praha.cz. Máte-li jakékoli otázky ohledně chytrého zámku NUKI, neváhejte nás kontaktovat e-mailem obchod@est-praha.cz nebo telefonicky na čísle 266 090 711.

01.06.2023 | PR
  • Elektro-System-Technik s.r.o.

    Na českém trhu působíme více než 30 let v oblasti elektroinstalačního materiálu, osvětlovací techniky, vzduchotechniky, komunikačních/KNX systémů a kabelů. Jsme výhradními dodavateli jedinečných designových produktů pro váš byt, dům či kancelář od renomovaných výrobců z Německa, Francie, Belgie, Rakouska a Itálie. Vybrané produkty zakoupíte v našem e-shopu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444