Keraservis: Vše pro stylovou koupelnu

Zařídit novou koupelnu nemusí být běh na dlouhou trať. Stačí vědět, kam se pro koupelnové vybavení a doplňky vydat. Neztrácejte čas a navštivte některý ze showroomů společnosti Keraservis.

KERASERVIS - skvělá volba pro vaši dokonalou koupelnu

Stavíte novou koupelnu nebo důkladně plánujete rekonstrukci staré? Prohlížíte nabídky koupelnových studií, listujete v katalozích a marně hledáte kvalitní obklady a dlažbu? Nevíte, kam se vydat pro kompletní koupelnové vybavení a sanitární techniku?

Nejen pro inspiraci jsou vám otevřeny showroomy společnosti Keraservis. V Brně ho najdete v jedinečném Centru bydlení a designu Kaštanová, v Praze a Ostravě pak v Home studiu na Sokolovské.
 

Od obkladů až po baterii

Keraservis nabízí široký sortiment kvalitní sanity, baterií, dlažeb, obkladů, luxfer, nábytku, originálních koupelnových doplňků nebo stavební chemie.

Mezi absolutní špičku v oblasti vnitřních i venkovních obkladů patří italská značka Atlas Concorde, která má ve své nabídce jedinečný výběr rafinovaně elegantních materiálů, keramických i  mramorových, které dokonale dokreslí vaše interiéry a podtrhnou jejich jedinečnost. Absolutním hitem jsou velkoformátové dlaždice a také keramické dlaždice reálně imitující dřevěné podlahy. Velký boom zažívají také designové volně stojící vany, které dodají vaší koupelně či ložnici úplně nový rozměr.

V showroomech společnosti KERASERVIS najdete díky pečlivě vybranému portfoliu pouze ty nejkvalitnější, ověřené značky, vytříbený design a příval inspirace. Showroomy najdete v Brně v jedinečném Centru bydlení a designu Kaštanová, v Praze v Home studiu na Sokolovské a také i v Ostravě.
 
04.10.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444