Když rekonstrukce, tak kvalitní

Když společnost PANELREKO začínala svoji činnost, sídlila v malé kanceláři. Později nabídku rekonstrukcí bytových jader prezentovala prostřednictvím vzorového bytu. Dnes, po třinácti letech úspěšného fungování, má k dispozici bytová studia v Praze a v Českých Budějovicích a nabízí rozsáhlé služby zaměřené na komplexní rekonstrukce bytových jader, bytů, rodinných domů i kanceláří.

Ing. Jiří Vrzal, jednatel společnosti, vzpomíná na konec devadesátých let, kdy ještě jako student ČVUT a později diplomant na fakultě stavebnictví se svým dnes již zesnulým společníkem Ing. Richardem Hlaváčem s rekonstrukcemi bytů v panelových domech v Praze začínali. “Tenkrát stačil pro marketing malý inzerát ve Zlatých stránkách s číslem telefonu a měli jsme práce, že jsme ji ani nestíhali zvládnout. V roce 2001 jsme ale cítili, že je třeba jasně se odlišit od těch, kteří pracovali podle vzoru: Paní, uděláme to bez papíru...?”

Proto vznikla dnešní společnost PANELREKO se základním jměním jeden milion korun. Základní podnikatelské zadání, jímž od počátku bylo kvalifikovaně zastupovat majitele bytu při rekonstrukci, kterou většina z nás dělá maximálně dvakrát za život a na jejíž kvalitě závisí naše každodenní spokojenost, se ovšem nezměnilo.

“To co se změnilo, je především komunikace se zákazníky. Pokud nám před dvaceti lety stačilo, že jsme měli vzdělaní v oboru a bylo patrné, že nejsme podvodníci, vývoj na trhu i naše vedoucí pozice v těchto službách, které se nám podařilo dosáhnout, vyžadovaly dynamické změny. V našich bytových studiích v Praze a Českých Budějovicích jsme dnes mimo jiné  schopni zákazníkovi v modelové koupelně předvést v reálném měřítku 1:1, jak bude vypadat prostor kolem umyvadla, pračky, vany či WC. Dalším významným činitelem, jímž se odlišujeme od konkurence a upevňujeme jím naše místo na trhu, je nejen nabídka stavební části rekonstrukce bytu, ale i navazující interiérové služby jako jsou dveře, podlahy, vestavěné skříně, kuchyně  včetně širokého sortimentu zařízení, předsíňové stěny, koupelnový nábytek. Prostě vše co by náš klient mohl ke změně bydlení potřebovat,” popisuje pan Vrzal.

Další významnou a jedinečnou službou, kterou PANELREKO poskytuje, je nabídka náhradního ubytování po dobu rekonstrukce. Pražští klienti si mohou vybrat mezi 2+1 v Tróji nebo nověji v atraktivní lokalitě nedaleko Hamerského rybníka v Záběhlicích. Oba byty jsou zároveň vzorovou ukázkou rekonstrukce zajištěné společností PANELREKO. Náhradní ubytování mohou získat i klienti studia v Českých Budějovicích.
 
A připravuje PANELREKO nějaké další novinky? “Nejvýraznější novinkou je teď asi příprava interaktivního webu, který by měl sloužit nejen našim potenciálním zákazníkům, ale měl by se stát i jakousi platformou, kde si každý bude moci nakonfigurovat svůj budoucí byt, svoji koupelnu, tak jako by byl architekt nebo projektant. Ti, kdo budou mít zájem o naše služby, k nám pak budou moci přijít s již rozpracovanými podklady, ze kterých budeme vycházet.”

15.05.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444