Když nábytek navrhuje designér

Firma JELÍNEK se spojila s mladým úspěšným designérem Jaroslavem Juřicou. Ze spolupráce vznikla nová velice osobitá kolekce nábytku LaVista Collection s naprosto výjimečným designem.

Produkty firmy JELÍNEK jsou vždy něčím unikátní, ať už se jedná o kvalitu, zpracování, funkčnost nebo design. Prémiová nábytková řada LaVista Collection všechny tyto atributy splňuje a jako bonus navíc vám přináší skutečně nezaměnitelný a originální styl ložnicového nábytku, který dokonale splní nejen svůj praktický účel, ale také vnese do vašeho interiéru skutečně jedinečnou atmosféru.

Kolekce nábytku LaVista se skládá z elegantní postele, komody a lavice se zásuvkami. Při navrhování postele LaVista se nechal designér inspirovat konstrukcí windsorské židle, jejíž historie sahá až do poloviny 18. století. Tato židle, která dříve postávala u postele a sloužila jako odkládací noční stolek, je protentokrát rovnou spojena s čelem postele, s nímž vytváří jeden unikátní celek. Vzniklé postraní noční stolky tak jakoby levitují ve vzduchu, působí velice odlehčeně, vzdušně a zajímavě.

Čelo postele se žbrlením dodává posteli LaVista elegantní ráz a díky jeho šikmému naklonění jej lze společně s polštářem využít k pohodlnému opření zad při čtení knížky před spaním nebo k relaxaci. Design postele LaVista tak není pouze zajímavý na pohled, ale je také velice funkční a praktický.

Jako doplňující nábytek byla k posteli LaVista navržena ve stejném stylu praktická komoda se zásuvkami a lavice, která taktéž nabízí odkládací i úložný prostor.
Nábytek z kolekce LaVista je vyrobený z masivního dubového dřeva. Všechny konstrukční spoje nábytku jsou taktéž dřevěné a speciální samosvorný spoj zajišťuje naprosto bezpečné používání postele. Při výrobě nábytku LaVista byly použity přírodní barevné oleje, které jsou ekologické, zachovávají přirozenou kresbu dřeva a nabízejí širokou škálu barevných odstínů nábytku podle vzorníku RAL.

Kolekce ložnicového nábytku LaVista je perfektní symbiózou nadčasového designu, lidové architektury a tradičních truhlářských technik. Prémiová ložnice LaVista Collection byla veřejnosti představena na letošním Designbloku 2014, kde sklidila velký úspěch a získala cenu šéfredaktorů za nejlepší nový nábytek.
28.11.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444