Když chcete darovat něco luxusního

O Vánocích máme příležitost obdarovat své milované něčím výjimečným. Pro tentokrát zapomeňte na všechny praktické mixéry, vysavače a ponožky, které si běžně kupujeme během roku. Darujte k Vánocům něco luxusního, osobitého, něco, na co obdarovaný jen tak nezapomene.

Pro milovníky osobitých kousků i sběratele

Že vám nedá značka ikonických smaltovaných konvic Mackenzie-Childs spát? Pak se jistě zamilujete do retro kolekce Flower Market®. S konvicí, kterou si dovedeme představit ve velké tradiční anglické kuchyni, se stane servírování vašeho oblíbeného čaje zážitkem.
 
Ikonická retro smaltovaná konvice Mackenzie-Childs za cenu 6 590 Kč s DPH
 
Z kolekce Mackenzie-Childs vás nadchne také vanilková sada smaltovaného kuchyňského nádobí Mackenzie Childs Parchment. Držák na vařečky nebo ubrousky, který poslouží také jako váza, nebo kuchyňská dóza na cukr, bylinky či lahodné pralinky - vše se stane designovým doplňkem vaší kuchyně, který budete hrdě vystavovat. 
Vanilková sada smaltovaného kuchyňského nádobí Mackenzie Childs Parchment. Ceny od 2 890 Kč s DPH
 

Jezte jako král

Milovníky dobrého jídla jistě potěší sada elegantních příborů Waterfall® v duhové variantě z nerezové oceli. S kompletní sadou pohostíte čtyři lidi, pro které se pozvání na večeři stane mimořádným zážitkem.
 Příbory Waterfall Sunset 4 sady - cena 1 764 Kč s DPH
 

Luxusní koupelnové předložky Abyss & Habidecor z té nejkvalitnější bavlny

Kvalita začíná u výběru materiálu. Tomu věří i portugalská firma, která už více než 40 let vyrábí luxusní koupelnové předložky z ručně sbírané bavlny na březích Nilu. Pod značkou "Certified Extra Long Staple Giza Cotton" je uznávána jako nejkvalitnější bavlna na světě, která vyniká měkkostí, savostí, trvanlivostí a elegancí.
 
Koupelnová předložka z nejlepší egyptské bavlny Abyss & Habidecor v designu vážky pořídíte za  8 970 Kč s DPH


Zahalte se do luxusních vůní

Pocta Pantellerii, vzácné perle Středozemního moře - tak by se dala charakterizovat sada  sprchového gelu & pěny do koupele a hydratačního tělového krému s osvěžující citrusovou vůní.
 
Limitovaná edice Le Maioliche di Rudy je ideálním dárkem pro každou výjimečnou příležitost. Nechte se pohltit tóny citrónu a malin, které se snoubí s jasmínem a gardénií, to vše na bázi pačuli, medu z manuky a gardénie.

Čtyři vůně Ischia, Taormina, Portofino a Pantelleria ze sady Maioliche vám nabídnou jedinečný smyslový zážitek. Dopřejte si chvíle potěšení a relaxace s 100ml perličkovými koupelemi. 
Dárkové sady nejoblíbenějších vůní italských mýdel Rudy Profumi za skvělé ceny od 515 Kč s DPH
16.11.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444