Kdy je na čase pořídit nové vchodové dveře

Vchodové dveře jsou základem pocitu bezpečí v bytě i rodinném domě. Kvalitní bezpečnostní dveře odradí zloděje, elegantní vchodové dveře vítají vaše návštěvy a celkově se budete cítit s novými dveřmi lépe a bezpečněji. Můžete si pořídit spolehlivé a relativně levné plastové dveře, luxusní a odolné hliníkové dveře nebo i částečně prosklené dveře. Výběr je široký a záleží na vašem vkusu a finančních možnostech.

Kdy nemá smysl staré dveře zachraňovat

Pokud vaše staré dveře přestaly splňovat požadavky na estetiku a funkčnost, nastal ten pravý čas poohlédnout se po nových. Pojďme se podívat na nejčastější situace, kdy lidé váhají, jestli už je na čase staré dveře vyměnit. Třeba se v tom sami uvidíte a pomůže vám to konečně se rozhodnout a nové vchodové dveře si pořídit. Kdy tedy nemá smysl lpět na starých dveřích?

  • Dveře nedoléhají nebo mají jiné vady. Když vaše staré dveře nedoléhají a uniká jimi teplo, těžko je budete spravovat.
  • Chcete zvýšit bezpečnost. Když vám chybí pocit bezpečí nebo jste si pořídili novou drahou elektroniku, chtělo by to mít co nejlepší bezpečnostní dveře. Ve více než 50 % případů vloupání jde zloděj právě přes vchodové dveře. Nové dveře mu to o dost ztíží!
  • Dveře vypadají staře. Když mají oprýskaný lak a vypadají sešle, ne vždy má smysl zabývat se nákladnou renovací.
  • Když chcete změnit design domu. Třeba jste investovali do nové fasády nebo si pořídili nová okna nebo garážová vrata. A staré vchodové dveře k tomu prostě neladí. Nebo jen chcete změnu k lepšímu a design starých dveří už vám nevyhovuje. Vyberte si nové vchodové dveře!
  • Chcete dům výhodněji prodat. Vchodové dveře jsou to první, co uvidí kupec zblízka. Když si koupíte nové vchodové dveře, zvyšujete hodnotu svého domu nebo bytu, a o to lépe se bude prodávat.

 

 

Důležitý je výběr spolehlivého prodejce

Nové vchodové dveře jsou dnes cenově dostupné takřka pro každého. Záleží jen na vás, kolik do nich chcete investovat. Výhodou je, že můžete pořídit i celkem levné dveře, které budou přesto kvalitní. Důležité však je vybrat si správného prodejce. Vždy je lepší nakupovat u osvědčených výrobců/prodejců, kteří kromě internetových stránek provozují i kamenné prodejny. Tam se můžete osobně poradit a vyřídit kompletně celou realizaci, včetně případného servisu nebo reklamace.
17.10.2018 | PR
  • Svět oken

    Společnost Svět oken se specializuje na prodej a montáž plastových a hliníkových oken, interiérových a vchodových dveří, stínící techniky a garážových vrat. Navíc realizujeme zasklení balkonů a lodžií. Nabízíme široký sortiment služeb; nezávazná kalkulace zdarma, technické a finanční poradenství, zaměření a montáž.  Získejte od nás jedny z nejlepších cen na trhu a akční slevy. Nabízíme široké spektrum výrobků a kvalitních služeb, které jsou ověřeny nespočtem spokojených klientů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444