Kde vybrat designový radiátor?

Při rekonstrukcích či výstavbě musíme myslet na mnoho věcí najednou a důkladně plánovat každý krok. Je to bezesporu období, kdy se člověku honí v hlavě tolik myšlenek, že je takřka nemožné na nic nezapomenout. Architekt i stavební firma jsou dokonalí společníci při řešení nového bydlení, ale oni s vámi bydlet nebudou a je tedy na vás udělat si bydlení takové, aby vyhovovalo především vašim potřebám.

Firma Laurens ke svým zákazníkům přistupuje velmi individuálně a snaží se maximálně ulehčit řešení vytápění ve vašem novém bydlení s maximálním zaměřením na komfort a pohodlí.
 

Kompletní řešení na jednom místě

Díky specialistům na Radiátorových studiích Laurens bude výběr designového topení o mnoho jednodušší proces, kterým vás v Laurens provedou a nic vás tak nepřekvapí. Díky propojení s projektanty, architekty či stavebními firmami, dokáže firma Laurens zajistit kompletní servis a zrealizovat tak výrobu a dodání radiátorů od prvního výpočtu výkonu, přes vizualizace interiéru až po samotnou montáž.

Pokud je to technologicky možné, vyrobí firma Laurens radiátor již od jednoho kusu dle požadavku zákazníka, což na českém trhu nemá obdoby a jedná se o unikátní přístup při výrobě radiátorů. Další, bezesporu velkou výhodou je vlastní vývoj nejen radiátorů, ale i povrchových úprav, kterými dokáže značka Laurens uspokojit potřeby a přání všech zákazníků.
 

Nový interiér Radiátorových studií

Pražské Radiátorové studio v nedávné době prošlo kompletním redesignem interiéru, díky čemuž navštívíte zcela nový showroom.
 
 
“Chtěli jsme z Radiátorového studia udělat komplexní prostor pro výběr designových radiátorů v příjemném prostředí a pohodlí. Zároveň se snažíme ukázat co nejvíce modelů a srozumitelně prezentovat radiátory od koupelnových, přes moderní až po retro litinové radiátory”, říká Adam Dolanský, jednatel firmy Laurens Radiátory s.r.o.

V Radiátorovém studiu Laurens nyní naleznete více než 30 modelů unikátních a nejoblíbenějších radiátorů, díky čemuž si můžete detailně prohlédnout zpracování každého z nich. “Pomocí vyměnitelných panelů jsme schopni velmi rychle dodat vzorek radiátoru, který se na studiu nenachází a takřka okamžitě reagovat na potřeby klienta” , dodává Adam Dolanský.
 
 
Podobný scénář chystá firma Laurens také v Brně, kde má svou druhou prodejnu, kterou v nejbližších týdnech čeká stěhování do zbrusu nových vlastních prostor.
 

Síť partnerů i realizace kompletních interiérů

Radiátory Laurens spolupracují s mnoha dodavateli a výrobci designových prvků interiéru, s mnoha projekčními a interiérovými studii či architekty a projektanty. Díky této spolupráci můžete s pomocí Radiátorového studia vybavit celý interiér na jednom místě. Radiátory Laurens ale naleznete také u dalších partnerů, z nichž stojí za zmínku firma Vespera z Brna, která se zaměřuje na výrobu sedacích souprav či čalouněný nábytek. V Hradci Králové naleznete radiátory Laurens v showroomu firmy AD1150, která dokáže zpracovat kompletní projekt od návrhu až po samotnou realizaci.
 
Více informací na www.laurens.cz.
27.05.2019 | PR
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444