Kde všude má využití foukaná izolace Climatizer Plus?

Trápí vás vlhko v domě, přehřáté podkroví nebo hledáte způsob, jak ušetřit na vytápění domu? Foukaná izolace Climatizer Plus má velice širokou škálu využití, díky čemuž si dokáže poradit s nejrůznějšími problémy stavby.

Tepelná foukaná izolace

Foukaná izolace je vyrobená z celulózové vlny, která dokáže akumulovat teplo získané přes den a zamezit tak nežádoucím tepelným ztrátám domu během noci. Pomocí metody foukání pronikne do každého otvoru či skuliny bez vytvoření nežádoucích tepelných mostů. Díky tomu si u vás doma zajistíte tepelnou pohodu a ještě ušetříte na nákladech za vytápění.

Tepelná izolace střechy

Střechou uniká z domu velké množství tepla. A to nejčastěji u starších domů. V případě novostaveb byste proto měli na kvalitní zateplení střechy klást velký důraz. Výhodou foukané izolace Climatizer Plus je fakt, že ji lze použít nejen při stavbě nových domů, ale lze ji také aplikovat dodatečně.

Tepelná izolace podkroví

Během léta dochází k  přehřívání podkrovních místností, které se přes den stávají téměř neobytnými. Foukaná izolace Climatizer Plus zamezuje nejen tepelným únikům domu, ale během horkých měsíců také chrání stavbu před průnikem tepla dovnitř a účinně zamezuje nežádoucímu přehřívání domu. 

Izolace proti plísním

Příčinou nadměrné vlhkosti v domě může být nekvalitní izolace, která způsobuje tepelné mosty. Kvůli tomu může docházet ke vzniku mokrých map na zdech, které se stávají ideální půdou pro množení toxické plísně. Díky aplikaci foukané izolace Climatizer Plus navíc ochráníte váš dům před vlhkostí a významně také prodloužíte životnost celé konstrukce.

Zvuková izolace domu

Domy v blízkosti dálnic případně hlavních silnic nedokážou svým obyvatelům zajistit dostatek klidu a ticha. Těžko snesitelný nadměrný hluk pronikající do vašeho domova zvenčí můžete znatelně snížit použitím foukané izolace Climatizer Plus, která ochrání dům před nadměrným hlukem i jeho nepříjemnými vibracemi a zlepší celkovou akustickou pohodu ve vašem domě. 

Protipožární izolace

Ne každá konstrukce stavby je navržena tak, aby dokázala bezpečně vzdorovat ohni. Foukaná izolace Climatizer Plus má certifikovaný systém postupného odhořívání, díky čemuž získáte dostatek času pro evakuaci z domu v případě požáru. Přírodní složení této izolace navíc nezpůsobuje žádné exploze ani toxické výpary. Foukaná izolace je tedy pro vás opravdu bezpečná v každém ohledu.

31.07.2019 | PR
  • A1 servis CZ, s.r.o.

    Naše firma již řadu let zajišťuje kvalitní zateplení rodinných a bytových domů pomocí foukané izolace. S touto oblastí máme velice bohaté zkušenosti. Foukaná izolace přináší řadu možností a výhod, jako je např. rychlá aplikace, skvělé izolační vlastnosti, vysoká životnost a odolnost vůči škůdcům nebo vlhkosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444