Každodenní úklid usnadní vysavače od značky Bissell

Díky vysavačům od značky Bissell je běžný úklid podlah, ale i rychlá likvidace drobných nehod, jako jsou třeba stopy domácího mazlíčka, vylitá sklenička s džusem nebo kuchyňský nepořádek, úplnou hračkou. Vysavače Bissell totiž v jednom kroku podlahu vysají, vytřou i vysuší, a tak je už za pár minut připravená na další rodinný provoz – a s tím spojené vytváření dalších skvrn! S nečistotami si naštěstí Bissell rychle poradí a vám tak ušetří čas na důležitější věci v životě, než je uklízení.

V běžném rodinném provozu se podlaha zašpiní raz dva a nemá cenu se kvůli tomu rozčilovat. Naopak má smysl popřemýšlet o šikovném pomocníkovi, který si s domácím nepořádkem rychle a jednoduše poradí. Značka Bissell nyní představuje dva tyčové vysavače, které jsou vhodné pro úklid tvrdých podlah i koberců – Bissell CrossWave C3 a Bissell CrossWave Cordless C6. Ocení je především rodiny s malými dětmi nebo domácími mazlíčky, kde je potřeba často a důkladně vytírat – veškeré stopy po jejich radovánkách totiž jednoduše odstraní, a nová zábava tak může začít „načisto“ znovu.

Bissell CrossWave C3 i Bissell CrossWave Cordless C6 jsou nově vybaveny systémem FreshStart – rotační kartáč, filtr i roztok pro samočištění vysavače v sobě mají antimikrobiální složku, která působí jako prevence proti množení bakterií a vzniku nepříjemného zápachu. Dobrou zprávou je, že FreshStart komponenty jsou dostupné k zakoupení i samostatně a jsou plně kompatibilní i s ostatními modely vysavačů Bissell.

Víceúčelový vysavač Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Wet & Dry poskytuje 25 minut bezdrátového vysávání. Díky absenci šňůry se s ním velmi snadno manipuluje. Má oddělenou nádržku na čistou a špinavou vodu, takže vytíráte vždy tou čistou. Samočisticí režim vyčistí všechny součástky vysavače, takže už neztrácíte drahocenné minuty jeho zdlouhavým čištěním. Přístroj po použití stačí jen rozebrat a jednotlivé části dát vysušit. 

Bissell CrossWave C3 má také oddělené nádržky na čistou a špinavou vodu a jeho součásti jsou nyní také vylepšeny o systém FreshStart. Je vhodný například do domů, kde úklid trvá o něco déle a jedno nabití akumulátoru by nestačilo. Na velkých plochách není šňůra překážkou a nemusíte alespoň čekat, až se vysavač znovu dobije.

V balení obou vysavačů naleznete čisticí prostředek Natural Multi-Surface o objemu 1 litr. Po jeho spotřebování si můžete dokoupit např. multifunkční čisticí prostředek Multi-Surface Pet, který odstraňuje odolný nepořádek a zápach způsobený domácími mazlíčky.

Bissell je americká rodinná firma, která svým zákazníkům rozumí. I z toho důvodu se stala značkou č. 1 v kategorii víceúčelových vysavačů (na základě maloobchodních prodejů v roce 2020). Její produkty ulehčují péči o domácnost, zejména úklid podlah, koupelen, ale i odstraňování skvrn z čalounění – to všechno se teď v předvánočním období hodí dvojnásob. Tak podlahu už máme zmáknutou, do jakého úklidu se pustíme dále? 
30.11.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444