Kávovary JURA - nejlepší volba pro domácnost i kancelář

Není nic lepšího, než začít den dobrou kávou. Pokud vám záleží na dokonalé chuti a přitom chcete jednoduchou a rychlou přípravu nápojů, kávovary JURA splní i ty nejvyšší požadavky.

Cesta za kávou přímo vám na míru může být rychlá a zábavná. Intuitivní ovládáni a přehledné menu vám na displeji umožní svižně nastavit jednotlivé parametry vybraného nápoje, například teplotu a množství vody, sílu kávy, množství mléka a další. Tímto způsobem můžete svoji kávu vypilovat k dokonalosti, výsledek si uložit a svůj oblíbený nápoj si příště dopřát stisknutím jediného tlačítka.
 

Technologická špička

Kvalitní materiály a pokročilé technologie kávovarů značky JURA zaručují dlouhý a spolehlivý provoz v řádech desítek tisíc cyklů, ať už slouží u vás doma nebo v zaměstnání.
 
P.E.P. - impulzní extrakční proces zajistí optimální dobu extrakce. Tato jedinečná inovace umožní plné rozvinutí aroma, takže výsledkem je káva špičkové kvality
 
Mlýnek Aroma G3 - optimalizovaná konstrukce šestistupňového mlýnku umožňuje rychlé ale jemné mletí kávových zrn na ideální hrubost.
 
I.W.S.® - inteligentní systém filtrace vody umožňuje automatickou detekci zanesení filtru a zaručuje bezpečnější a účinnější používání s výraznou úsporou financí.
 
Technologie jemné pěny - nejmodernější technologie trysky připraví mléčnou pěnu jako v kavárně. Pěna je jak jemná, tak kompaktní, krémové konzistence s jemnou sladkostí.
 

Tip pro domácnosti

 
JURA E80
Revoluční OneTouch kávovar z limitované edice. Vyniká velkým TFT displejem a smart konektorem pro připojení k mobilnímu zařízení. Výhodou zařízení je výškově nastavitelná výpust, se kterou vás vysoká sklenice na latte machiato nemůže zaskočit. Automatická detekce filtru na vodu a také plného zásobníku použité kávy.
 

JURA E6
Velmi efektivní kávovar, který dokáže připravit dvě kávy najednou. Tlačítka pro espresso, kávu, cappuccino a mléčnou pěnu jsou pro maximální pohodlí umístěna na přední straně přístroje. Integrované programy údržby a nová vyměnitelná výpust na mléko zajišťují maximální hygienu.
 
 
 

Tip pro kanceláře

 
JURA WE8
Profesionální kávovar robustní konstrukce pro přípravu kávy a mléčných specialit. Velký zásobník na použitou kávu (25 porcí) usnadňuje péči a zvyšuje komfort při údržbě. V ovládacím menu lze uzamknout některé funkce, aby nedošlo k přenastavení hodnot, což zvyšuje uživatelský komfort a zjednodušuje používání kávovaru.
 
 

JURA X6
Profesionální kávovar pro přípravu černé kávy a vody na čaj. JURA X6 je přímo stvořený pro velkou zátěž a častou frekvenci výroby nápojů. Kávovar má velkou nádržku na vodu (5 litrů) a navíc jej lze připojit na vodovod. Je tak vhodný jak pro mobilní, tak pro pevné připojení.
 
 
Další informace o kávovarech JURA najdete na stránkách https://www.svycarskekavovary.cz/jura/.
25.10.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444