K nejvýhodnějšímu úvěru se spolehlivou hypoteční kalkulačkou

Hypotéka je pro většinu zájemců o pořízení vlastního bydlení či rozsáhlejší rekonstrukci nezbytným řešením. Nejde o nedostupnou možnost, naopak, banky nabízejí širokou škálu hypotečních produktů a dá se říci, že současný trh jako celek umožňuje získat hypotéku každému ze zájemců za nejrůznějších, konkrétně pro něj vhodných podmínek. Jak ale zjistit, která hypotéka může být ta nejlepší právě pro vás?

I když banky nabízejí profesionální servis, než se obrátíte přímo na konkrétní bankovní dům, je výhodnější zjistit celou šíři možností. Hned od počátku může být velmi praktickým nástrojem pro vaše hledání bezplatná Hypoteční kalkulačka provozovaná v partnerství s velkou makléřskou společností. S  využitím tohoto spolehlivého nástroje, který pracuje s reálnými sazbami bank, snadno získáte přehled o aktuální výši hypoték z nabídky všech bankovních institucí působících na českém trhu.

Pokud už konkrétní nabídku máte a chtěli byste zjistit, zda je skutečně výhodná, Hypoteční kalkulačka za vás provede porovnání hypoték, přičemž se často daří nalézt třeba úrok o 0,1 % nižší. Pokud se s trhem teprve seznamujete, kalkulačka automaticky vyhledá nejvýhodnější možnosti poté, co do formuláře zadáte základní údaje o tom, o jaký typ úvěru máte zájem, cenu nemovitosti, potřebnou výši úvěru, maximální částku, kterou jste schopni splácet a počet let, po který byste chtěli splácet. Zobrazí se vám podle výhodnosti seřazený přehled bank a výsledných kalkulací, které zahrnují informace o výši měsíční splátky, letech splatnosti, o výši úrokové sazby i roční procentní sazbě nákladů, tedy celkových procentních nákladech na nabízený úvěr. U každé nabídky si navíc můžete zobrazit splátkový kalendář, který obsahuje graf a tabulku s přehledem splátek po měsících. Získáte tak jasný přehled o tom, kolik z měsíční splátky spotřebují úroky, kolik jde na umoření úvěru, kolik kdy zbývá ještě doplatit do konce úvěru a jaká bude celková částka zaplacená na úrocích.

Jestliže si ani po získání těchto podkladů nejste jisti, která z nabídek je ta nejvýhodnější hypotéka pro vás, prostřednictvím Hypoteční kalkulačky můžete bezplatně získat ještě další odborný servis. K tomu je jen třeba vyplnit trochu podrobnější formulář, odeslat a vyčkat odpovědi, ve které získáte konkrétní radu zpracovanou některým ze zkušeného týmu makléřů. Využití tohoto druhého kroku se rozhodně vyplatí, protože na jeho základě v krátké době získáte nabídku pro vás skutečně nejvýhodnější hypotéky na trhu. Získáte návrh finančního řešení výhodného z dlouhodobého hlediska a záruku sjednání nejlepších aktuálních podmínek u kterékoli z hypotečních bank v republice.

Stále více klientů bank, kteří už mají hypotéku uzavřenou, uvažují o refinancování hypotéky pomocí hypotéky s výhodnější úrokovou sazbou. Portál Hypoteční kalkulačka nabízí aplikaci i pro tyto případy. Vyhledat si zde můžete také nabídky nejvýhodnějších sazeb pro americké hypotéky, při níž nemovitostí ručíte, účel, na který úvěr použijete, ale nemusíte bance dokládat.
31.03.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Hypotecnikalkulacka.cz

    Hypotecnikalkulacka.cz je určena všem zájemcům o hypotéku, kteří hledají možnost objektivního srovnání hypoték na trhu. Nabízí unikátní volby vyhledávání a aktuální srovnání nabídek většiny hypotečních bank.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444