K&V ELEKTRO otevřel nový showroom v Karlových Varech

Hledáte vhodné osvětlení do kuchyně, dětského pokoje nebo třeba k pracovnímu stolu? Doporučujeme navštívit některý ze showroomů, kde si můžete prohlédnout široký sortiment svítidel a poradit se o výběru s odborníky. Nyní máte takovou možnost i na pobočce K&V ELEKTRO v Karlových Varech, kde byl otevřen nový showroom svítidel.

V novém showroomu jsou představena svítidla od všech renomovaných značek. Vyberete si z mnoha typů - od průmyslového osvětlení až po skutečné designové kousky. Většina sortimentu je osazena úspornou LED technologií, na kterou vybraní výrobci poskytují 5letou záruku.

Showroom je vhodnou příležitostí prohlédnout si svítidla, ale také domluvit konzultaci se světelným technikem, který může za vámi přijet přímo až na stavbu.
 

bydlinek Akce: Dárky a slevy k nákupu
K nákupu vybraného interiérového svítidla značky EGLO v období od 1. 5. 2017 do 31. 5. 2017 dostanete 20% slevu. Sleva platí pro koncové zákazníky.

A to není vše! Nakupte ve stejném období svítidlo, které je vystaveno v novém showroomu, a získejte dárek.

 
Stavíte? Rekonstruujete? Potřebujete sehnat kabely a vodiče, světelné zdroje, svítidla, vypínače a zásuvky, ventilátory, rozvodnice a rozvaděče, modulové přístroje, nářadí, sdělovací a zabezpečovací techniku, topnou a regulační techniku, pojistky, baterie, hromosvodový materiál nebo cokoliv dalšího z oblasti elektra?Navštivte některou ze 14 poboček K&V ELEKTRO po celé České republice nebo nakupujte z pohodlí domova prostřednictvím e-shopu E1.cz a on-line portálu pro dlouhodobé obchodní partnery b2b.kvelektro.cz.

Velkosklad je možné navštívit ve Štěrboholech. Na Smíchově, v Plzni a nově v Karlových Varech pak doporučujeme návštěvu rozsáhlého showroomu svítidel, světelných zdrojů, vypínačů, zásuvek a dalšího elektromateriálu. Sklady disponují více než 30 000 skladovými položkami od více než 500 českých i světových výrobců. 
Více informací získáte na www.kvelektro.cz.
15.05.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444