K & V ELEKTRO - jednička na trhu s elektromateriálem

Hledáte firmu, která nabídne kompletní sortiment elektroinstalačního materiálu? Seznamte se se společností K & V ELEKTRO a.s., jedním z nejvýznamnějších velkoobchodních i maloobchodních prodejců elektroinstalačního materiálu v České republice s tradicí od roku 1991.

Ať už hledáte vhodné kabely a vodiče, vypínače a zásuvky nebo potřebujete zařídit nové osvětlení vašeho domu, vše pořídíte u K & V ELEKTRO.

Od A po Z - od akumulačních kamen po žárovku

Společnosti disponuje 30 000 položkami elektroinstalačního zboží, které má skladem. Sortiment tvoří mimo jiné kabely, vodiče, prodlužovací přívody, jističe, proudové chrániče, relé, stykače, svodiče přepětí, vypínače, zásuvky, pojistky, rozvaděče a rozvodnice, světelné zdroje, interiérová i exteriérová svítidla, LED pásky, instalační krabice a lišty, domovní telefony, kabelová oka a spojky, hromosvodný materiál, ventilátory, topné rohože, přímotopné panely, akumulační kamna, ohřívače vody nebo ruční i elektrické nářadí.

Nakupujte osobně nebo přes e-shop

Do K & V ELEKTRO můžete zajít osobně, a to do jakékoliv z 11 poboček, které jsou rozesety po celé České republice - v Praze, Teplicích, Náchodě, Karlových Varech, Plzni a Českých Budějovicích. Na pobočce vás budou čekat proškolení pracovníci, schopni poradit a doporučit nejvhodnější řešení.

Elektromateriál můžete nakupovat i z pohodlí domu. Stačí navštívit e-shop www.e1.cz. Díky příjemnému uživatelskému rozhraní se budete v široké nabídce snadno orientovat. Přehledné zobrazení produktů a intuitivní ovládání zajistí, že vše, co potřebujete, nakoupíte rychle a bez obtíží.
bydlinekPro baterku, kabel nebo zásuvku už nemusíte utíkat do obchodu s elektrem.  Více čtěte v článku: Revoluce v nakupování elektromateriálu.

Pravidelné akce - nakupování vás začne bavit


Společnost K & V ELEKTRO ve spolupráci s významnými dododavateli pravidelně pro své zákazníky pořádá prezentace spojené s občerstvením a také technická školení. Sledujte internetové stránky www.kvelektro.cz pravidělně, protože firma vyhlašuje marketingové akce, díky kterým se váš nákup ještě více vyplatí.
01.06.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444