Ještě více komfortu v kuchyni: Bezúchytkové řešení lednic

Občas bychom v kuchyni ocenili pár rukou navíc. Musíme zamíchat polévku, rychle naklepat řízky a do toho oškrábat brambory. Těžko však zásuvku s odpadkovým košem otevřeme rukama plnýma slupek. Pro jednoduché otevírání dvířek je tu řešení od BLUM, specialisty na kuchyňské vybavení.

Už žádné špinavé úchytky

Systém SERVO-DRIVE umožňuje otevírat zásuvky a dvířka od horních i spodních skříněk jednoduchým způsobem. Stačí jen zlehka ťuknout a výsuvy i výklopy se otevřou jako mávnutím kouzelného proutku samy od sebe. Do dvířek můžete ťuknout hřbetem ruky nebo třeba ramenem. Měkké a tiché zavírání pak zajistí technologie BLUMOTION
 
Blum navíc přichází s novinkou, která běžný provoz v kuchyni ještě ulehčí. Nyní totiž můžete stejným způsobem otevírat i lednice a mrazničky!

Bezúchytkové řešení lednic a mrazáků

Představte si, že zrovna zpracováváte těsto a nyní potřebujete otevřít lednici. Obvykle byste museli chytit úchytku špinavýma rukama. Technologie SERVO-DRlVE flex však tento problém vyřešila.

Všechny běžné vestavné lednice a mrazničky nyní můžou být vybaveny elektrickou podporu otvírání. Elektrické otvírání se aktivuje stejně pohodlně jako u výsuvů nebo výklopů zatlačením na čelní plochu. Stačí jen krátké zatlačení a vestavné chladničky a mrazáky bez úchytek se nyní otevřou ještě komfortněji, protože mají elektrickou podporu. Dveře zůstanou krátce otevřené a můžou se pohodlně dále otevřít rukou. Pokud byly dveře pootevřeny neúmyslně, automatika samočinného zavírání se postará během několika sekund o spolehlivé zavření. Tak se zabrání rozmrazení lednice. Trend bez úchytek se dá nyní realizovat bez výjimky v celé kuchyni, nejen u zásuvek a dvířek, ale i u ledniček a mrazáků.  
SERVO-DRIVE flex má také ochranu proti opření. To znamená, že dveře se neotevřou, pokud se uživatel o dveře úmyslně nebo třeba jen omylem opře.  

Systém SERVO-DRIVE flex je možné využít také pro bezúchytkové otevření vybraných typů myček nádobí, stačí jen zohlednit při projektování a konstrukci určité aspekty.
Více na www.blum.cz.
01.07.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444