Jedinečné skleníky Primus s výhodnou prosincovou slevou

Nabídka skleníků je na našem trhu široká a vybrat si není jednoduché, protože všechny vypadají na fotografiích podobně. Každý má dveře, okna a většinou i tvary jsou stejné. A přesto se najde někdo, kdo vyrábí skleníky, které jsou na první pohled jedinečné. Jedná se o skleníky PRIMUS od společnosti Limes Litomyšl s.r.o.

Co dělá skleníky PRIMUS jedinečnými?

Zejména fakt, že konstrukce je opatřena kvalitním lakem. Barvu si navíc můžete vybrat ze šesti základních odstínů, a pokud by vám snad ani jeden z odstínů nevyhovoval, z palety barev RAL si můžete vybrat vlastní. Skleníky mají v základní ceně horizontální dělené dveře, což uvítáte zejména tehdy, pokud máte domácí mazlíčky. Při větrání otevřete pouze horní díl dveří a spodní zůstane uzavřen. V základní ceně je také policový systém a můžete si objednat pěstební stoly. Efektním způsobem větrání je také lamelové boční okno. Samotná konstrukce je vyrobena z žárově pozinkovaných ocelových profilů. Takže životnost konstrukce výrobce odhaduje minimálně na několik desítek let.



Jako výplň si můžete vybrat mezi skleníkovým sklem o síle 4 mm, nebo kvalitním polykarbonátem o síle 8 mm se zatavenými komůrkami, tak aby do nich nepronikaly nečistoty, což výrazně prodlužuje životnost těchto výplní.

V nabídce je několik typů těchto skleníků, takže vybrat si takový, který vám bude vyhovovat, je opravdu jednoduché. Pokud jste náročný zákazník a hledáte jedinečný skleník, nemusíte hledat dál. Skleníky PRIMUS jsou to pravé pro vás i vaši zahradu.

Využijte aktuální 12% prosincové slevy na skleníky PRIMUS.

12.12.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444