Jeden stůl pro všechny členy rodiny: Moll představuje rostoucí stoly

Časy, kdy se děti zavřely do dětského pokoje a rodiče do obýváku, jsou pryč. Příčky mezi pokoji se bourají, prostor se otevírá ke společnému žití. Tak, jako se vyvíjí trendy v bydlení, vyvíjí se samotný nábytek. Musí totiž umět reagovat na požadavky moderních lidí. Nábytek značky MOLL dokáže vyhovět všem členům rodiny.

Jeden stůl pro celou rodinu

Nábytek od MOLL, německého specialisty na rostoucí stoly a židle, se vyznačuje důslednou ergonomií, špičkovým designem a flexibilitou. Jeden stůl tak může vyhovovat naprosto celé rodině. 
 

Stůl, který se vám přizpůsobí, ne vy jemu

Aby stůl svému uživateli naprosto vyhovoval, je důležité jeho přesné nastavení. Výška je nejdůležitějším faktorem pro zdravé držení těla. Stůl T7 z kolekce Unique umožňuje uživateli pouhým jedním stiskem upravit výšku tak, aby vyhovoval sedícímu dítěti i dospělému. A dospělý může u stolu dokonce pracovat vstoje! Díky možnosti nastavení výšky od 56 až 118 cm může u stolu Unique T7 psát prvňáček domácí úkoly a poté dospělý plánovat třeba novou kuchyň. 
 

Ergonomická dokonalost, designový minimalismus

Design stolů z kolekce Unique odpovídá aktuálnímu otevřenému a vzdušnému trendu bydlení. Čistotu stolu nenarušují žádné zbytečné zadní a boční stěny, jeho minimalismu nahrávají integrované funkční prvky nebo skrytá zásuvka pro napájení notebooku a další kabely. Úložný prostor je veden po celé šíři stolu. Pro svou variabilitu je stůl T7 oblíben jak v domácím prostředí, tak v kancelářích a právem si zasloužil nejvyšší designové ocenění Red Dot za rok 2016.

Novinka: Značka MOLL u stolu T7 představila nové, exkluzivní povrchy z přírodního dřeva. Povrch stolu z teplého ořechu nebo dubu dává pracovnímu prostředí naprosto jiný, útulnější rozměr. 

Stůl na míru vytvořený pro studenty

Značka MOLL představuje novinku - stůl Unique T5, který nadchne především studenty. Proč? Seznamte se s jeho nejlepšími vychytávkami:

  • Potřebujete si rozložit veškeré studijní materiály? Není problém - zvětšete stůl díky bočnímu prodloužení.
  • Dlouhý studijní večer? Zažeňte únavu změnou polohy. Díky expresnímu nastavení výšky můžete rychle nastavit stůl v rozmezí 69-114 cm a u čtení skript klidně stát. 
  • Studujte, ale zůstaňte v kontaktu se světem. Snahou výrobců kvalitního nábytku MOLL je jít s dobou a vyhovět všem požadavkům mladého člověka. Proto jsou stolní desky T5 vybaveny neviditelnou integrovanou nabíječkou pro chytré telefony
  • Číst, vypisovat poznámky nebo snad rýsovat? Pracujte pod správným úhlem. Pracovní desku lze naklopit do požadoveného sklonu, aby aktuální činnost byla příjemná očím i zádům. Deska je doplněna i praktickou vychytávkou - pravítkem, díky kterému nebude ze stolu nic sklouzávat.
  • Máte problém zachovat pořádek na stole? Velkokapacitní zásuvka vám pomůže zbavit se chaosu.
  • Mladý člověk chrlí nápad za nápadem. Aby žádná myšlenka nepřišla vniveč, je možné dovybavit stůl MOLL magnetickou stěnou, na kterou můžete připínat veškeré vaše poznámky.

Konec bolavým zádům a únavě. Rozpohybujte tělo aneb vybíráme kvalitní židli

Aby práce byla efektivní, musí být člověk v dobré kondici. To, že žádné sezení není pro lidské tělo prospěšné, se dobře ví. Protože je však pro určité činnosti nezbytné, je důležité sezení prostřídat s pohybem. Značka MOLL představila židli S9 vybavenou inteligentní technologií, která podporuje dynamické sezení, stimuluje svalový systém a zabraňuje bolestem zad. Pohyb sedícího je umožněn ve třech směrech, a to díky boční houpací funkci, houpacímu opěradlu a sedáku.

I židle S9 byla vyvinuta pro každé tělo, dětské i dospělé, ženské i mužské, pro jakoukoliv výšku a váhu. Židli stačí správně nastavit a bude vyhovovat všem.

Chytrý nábytek

Stoly a židle značky MOLL jsou mezi lidmi oblíbené pro jejich design, bezkonkurenční pohodlí a trvalou hodnotu. Kvalitní zpracování, materiály i flexibilita nábytek MOLL předurčují k využití po další generace. 
03.12.2018 | Jana Koenigová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444