Je zabezpečení vašeho bytu dostatečné?

Opuštění domova, ať už krátkodobé, když jdete do práce, nebo dlouhodobé, třeba když vyrazíte na dovolenou, je pro zloděje radostná zpráva. Jste si jistí, že je váš byt opravdu dobře zabezpečen a nezvaní návštěvníci se do něj nedostanou? Poradíme vám, na co při ochraně vašeho bytu nezapomenout.

Základ je dobrá pojistka


Pokud se opravdu stane to nejhorší a někdo se do vašeho bytu vloupá, budete rádi, že jste měli dobrou pojistku. Ta může pokrýt náhrady za odcizený majetek a také poškození vstupních dveří.

Lepší ale bezpochyby bude, když se ztrátám vašich milovaných věcí a poškození dveří rovnou vyhnete. Když totiž lupič uvidí, že máte bezpečnostní dveře, rozmyslí si, jestli bude marnit svůj čas a riskovat, že ho některý ze sousedů uvidí a nahlásí policii. Díky opravdu kvalitním bezpečnostním dveřím navíc můžete získat slevu z pojistky.


Ostatní nechte na bezpečnostních dveřích


Základním prvkem zabezpečení vaší domácnosti by měly být především bezpečnostní dveře do bytu. Jinudy se k vám lupič totiž nedostane, pokud není akrobat a nelibuje si v lezení po balkonech. Zatímco přes klasické dveře se i začínající zloděj dostane velmi rychle, bezpečnostní dveře v paneláku už budí respekt.

Investovat do bezpečnostních vstupních dveří do bytu se rozhodně vyplatí. Pořizovací cena opravdu kvalitních dveří sice není nejnižší, ale nejedná se o částku, kterou byste pro klidný spánek neobětovali.

Díky bezpečnostní třídě 3 budou dveře odolné proti šroubováku, ruční vrtačce nebo třeba páčidlu. Vchodové bezpečnostní dveře navíc není možné vysadit díky speciálním bezpečnostním trnům. Pro ještě větší jistotu mají až 15 zamykacích bodů.

Kromě toho, že vás nové dveře ochrání, získáte také skvělé tepelně-izolační vlastnosti, protihlukovou a protipožární ochranu. Takže už žádný hluk z chodby, únik drahocenného tepla v zimě a obavy z toho, co bude, když jeden ze sousedů zapomene sfouknout svíčku na parapetu.

Obraťte se na společnost HT dveře


Pokud chcete mít jistotu, že se z vašeho bytu stane nedobytná pevnost, zvolte opravdového odborníka na bezpečnostní dveře s mnohaletými zkušenostmi. V nabídce HT dveří si vyberete z několika dekorů i různých designů dveří tak, aby skvěle zapadly do vašeho interiéru. Součástí dveří bude také centrální bezpečnostní zámek, přídavný zámek, dřevohliníkový práh, protipožární páska i protipožární kukátko.

31.10.2019 | PR
  • HT dveře - Bezpečnostní dveře

    Prodáváme a montujeme bezpečnostní dveře, zajišťujeme jejich servis. Zabezpečte svůj majetek i rodinu před nezvanými návštěvníky. Pokud hledáte bezpečnostní dveře do bytu nebo rodinného domu, u nás si vyberete ty pravé. Které doporučujeme?


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444