Jaro ve vašich domovech

Snad každý se těší na jaro. Mnozí z nás plánují jarní úklid, nové vybavení, opravu či dokonce stavbu svého domova. Je však otázkou, kde vybrat to, co se nám bude líbit nejvíce, kde najít netradiční věci, které se v obchodech tak často nevidí, a také kde se poradit s odborníky.

Jedním z takových míst je veletrh NOVÝ BYT A DŮM, který se bude konat 18.-20.3.2005 v Praze, PVA Letňany. Představí se zde široká škála firem nabízejících nábytek, dekorace, osvětlení, zahradní prvky, obklady, dlažby, koupelny, podlahy, krby, stavební materiály aj.

Pokud vás zajímá "přírodní kámen", nenechte si ujít veletrh MAGMA, který probíhá souběžně. Přijďte si vybrat, či se jenom inspirovat v Trendovém fóru, které pro vás pořadatelé připravují ve spolupráci s designéry. Uvidíte ucelený prostor vybavený nábytkem, dekoracemi, originální podlahou a dalšími doplňky podle posledních trendů.

Soutěž o romantickou ložnici
Každý návštěvník veletrhu NOVÝ BYT A DŮM 2005 může soutěžit o romantickou kovanou ložnici v hodnotě více jak 50.000 Kč. Podmínky a podrobné informace budou k dispozici na veletrhu.

 

www.novybytadum.cz

18.02.2005 | tz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444