Jarní úklid snadno a rychle

Úklid už nikdy nebude postrachem. Po krátkém, ale účinném úklidu se budete také spokojeně usmívat.

Úklid už nikdy nebude postrachem. Po krátkém, ale účinném úklidu se budete také spokojeně usmívat.

Také milujete vůni uklizeného a provoněného bytu? Zapomeňte na obavy, že půjde o fušku na celý den, po které večer odpadnete vysílením. Máme pro vás tipy, díky kterým úklid zvládnete rychle a hravě. 

Se zimou se pomalu loučíme a s očekáváním vítáme jaro. První jarní paprsky pronikají do našich bytů a nekompromisně odhalují špinavá okna a sebemenší prach v interiéru. Nejen během jarního, ale i každodenního úklidu oceníte vychytané pomocníky, se kterými vás úklid nepotrápí a možná vás dokonce začne bavit.
Nablýskaná a voňavá kuchyně či koupelna není pro přípravky řady NANOX žádný problém.
Nablýskaná a voňavá kuchyně či koupelna není pro přípravky řady NANOX žádný problém. 

Čisticí bytová kosmetika s technologií NANOX

Pro každodenní snadnou péči o kuchyňské povrchy vyzkoušejte přípravek NANOX KUCHYNĚ, který díky vysoké odmašťovací síle zajistí důkladnou čistotu všech povrchů. S usazeninami a flíčky od vodního kamene, se kterými neustále svádíme boj v koupelnách (především na bateriích, umyvadlech či kachličkách), je připraven si poradit pomocník NANOX KOUPELNA. Velmi se také osvědčil při každodenní očistě van a sprchových koutů. Pokud si přejete, aby věčně orosené zrcadlo v koupelně zůstalo mnohem déle nezamlžené a navíc čisté, zkuste NANOX WINDOW. Ten se hodí také na čištění oken nebo např. skleněných stolů, poliček či konferenčních stolků. 

Zajímá vás složení výrobků s technologií NANOX? Přípravky obsahují speciální směs povrchově aktivních látek a modifikovaného koloidního křemíku o velikosti částic 10 nanometrů.

Od závěsů až po podlahu

Rozhodli jste se umýt okna po zimě? Abyste dosáhli co nejlepšího výsledku, nezapomeňte důkladně otřít také žaluzie a vyprat záclony a závěsy. Se sadou na záclony CORTINA dosáhnete běloskvoucích záclon a svěží vůně. Až budete mít záclony v pračce, vysajte koberce a podlahy. Ještě předtím si však do vysavače nasypejte několik granulek parfému. Vzduch se během vysávání zpříjemní a jeho vůně zůstane v bytě i po úklidu.

Okna jsou umyta, záclony vyprány, koberce vysány, stačí vytřít podlahy. Jestliže neustále sháníte mop, se kterým by vytírání šlo jako po másle, vyzkoušejte výtahový super mop, u kterého oceníte jednoduché ovládání a automatické praní, aniž byste si museli namočit ruce. 

 

Spoustu dalších tipů nejen pro snadný úklid naleznete na stránkách www.DEDRA.cz.

02.03.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • PVC OKNA s.r.o.

    Firma PVC OKNA s.r.o. vyrábí plastová okna a plastové dveře již od roku 2002. Pro naše výrobky jsme zvolili špičkový německý profilový systém KÖMMERLING a rovněž německé kování SIEGENIA-AUBI. Jakožto celosvětově první významný producent používá značka KÖMMERLING k výrobě profilů výhradně bezolovnaté PVC se "zelenými" stabilizátory na bázi vápníku/zinku (zn. Greenline )

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444