Jaký pelíšek pro vašeho čtyřnohého mazlíčka?

Soutěž

Domov je tam, kde je srdce. Známý citát, který krásně vystihuje, že domov je místem, kde se cítíme spokojeně a v bezpečí. Ke spokojenosti a radosti nám jej mnohdy zpříjemňují domácí mazlíčci. Jejich vítání, kdykoli se vrátíme zpět domů, jen podtrhuje úžasný pocit domova. A když už jsou mazlíčci nedílnou součástí našeho domova, přejeme si pro ně to nejlepší. Například pelíšek, který bude jejich domovem.

Výběr pelíšku

Pelíšek lze vybírat z mnoha druhů, typů i barevných kombinací. Chceme, aby splňoval potřeby mazlíčka, ale samozřejmě přihlédneme i ke stylu našeho interiéru. Pro malého pejska hledáme menší, měkký pelíšek, ze kterého může kontrolovat, co se vše kolem něj děje, pro velkého pejska velký pro pohodlný odpočinek a snadné vstávání.

Pelíšků je na výběr opravdu mnoho a určitě si tak vyberete takový, který bude vyhovovat mazlíčkovi i vám. Seznamte se s širokou nabídkou na jednom místě, využijte možnost konzultace a osahejte si materiál. Přijďte osobně posoudit kvalitu, prohlédnout si reálné barvy, tvary, pocítit příjemnost materiálu a další vlastnosti. Mělo by vás například zajímat, jestli materiál nepouští chlupy, jestli pelíšek drží tvar, zda se neproleží. Navštivte specializované prodejny Pet Planet s nabídkou více jak 50 druhů a více než 300 kusy skladem (v závislosti na velikosti a nabídce prodejny). Prodejny Pet Planet najdete 2x v Brně a jednou v Praze.
 

Vybíráme: Pelíšek Casper Elegance

Pelíšek Casper Elegance je český výrobek, u kterého si můžete vybrat z mnoha barevných variant a velikostí. Jeho zvýšený okraj umožňuje pejskovi nebo kočičce pohodlné opření hlavičky, aby mazlíček mohl sledovat dění okolo něj. Díky zvýšenému okraji je pelíšek vhodný i k umístění ke zdi pokoje a vy se tak nemusíte bát případného znečistění.

Uvnitř pelíšku je odnímatelný měkký polštář, jehož oboustranná kombinace umožňuje variaci používání v letních i zimních měsících – impregnovaná látka v létě a peršanové provedení k zachumlání v zimě. Samozřejmostí je hygieničnost pelíšku, který je uzpůsoben k praní.

A aby pelíšek odpovídal vašim představám, lze jej vybírat z mnoha barevných variant a velikostí. Pro ještě lepší designový zážitek si můžete na pelíšek nechat vyšít jméno pejska nebo jiné důležité upozornění. A právě o tři pelíšky Casper Elegance můžete soutěžit i vy.

bydlinekDopřejte vašemu mazlíčkovi krásné spaní
Soutěžíme o 3 pelíšky Casper Elegance o velikosti 50 cm, 70 cm a 90 cm.
Na prodejnách Pet Planet dbají o dostatečný výběr pelíšků, dokážete uhádnout z kolika druhů pelíšků můžete vybírat na pobočce v Brně na Palackého třídě?

Nápovědu najdete ve videu v článku zabývajícím se výběrem pelíšků na stránce:
http://petplanet.cz/2016/10/31/jak-vybrat-ten-spravny-pelisek-pro-vaseho-milacka/

Odpovězte v níže připojeném formuláři. Ze všech soutěžících redakce vylosuje 3 šťastlivce, kteří vyhrají pelíšky Casper Elegance. Soutěž trvala do 16. listopadu 2017. Výherci: Mirka Vítkovská, Jana Šilhavá, A. Ondráčková

27.10.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444