Jaká svítidla pro děti? Pro chlapce StarWars a pro dívky Ledové království

Při zařizování dětského pokoje dbáme na praktičnost, účelnost, respektování jednotlivých zón k práci, hraní nebo odpočinku, ale neměli bychom zapomínat ani na zájmy samotného dítěte. Vybrali jsme pro vás několik tipů na svítidla, která svým moderním designem potěší každé dítě.

Vhodné jako hlavní zdroj svícení do pokoje

Jako základní osvětlení pro běžný pohyb v pokoji je vhodné nástěnné svítidlo, vhodné k umístění na stěnu nebo strop. V této kategorii jsme vybrali svítidla s integrovaným LED zdrojem, která svou svítivostí 900 lm nahradí až 92W klasickou žárovku.

Průměr těchto svítidel je 26 cm. Jejich design inspirovaný aktuálními filmovými hity a potěší všechny milovníky StarWars ságy. Druhé svítidlo je jako stvořené pro malé princezny, které se zhlédly v krásné Else z Ledového království
 

K usínání 

Speciálně pro děti byly navrženy i závěsné lustry, které pokojíčku dodají na pohádkové, ba přímo kouzelné atmosféře.

Závěsná lampa pod názvem Frozen je opatřena bláznivými výřezy, které vrhají hravé vzory na stěny pokojíčku a dodávají jim živost i barevnost. Vašemu dítěti tak budou před usnutím dělat společnost oblíbené hvězdy z pohádky Ledové království a samozřejmě StarWars.

Lustry jsou dodávány bez žárovky v balení, je tedy pouze na zákazníkovi, jakou žárovku zvolí – zda bude svítit teplou nebo studenou barvou a jak silně bude svítit. My doporučujeme zvolit velmi kvalitní LED žárovky od společnosti Philips. Tyto lustry jsou také o průměru 26 cm, s maximální nastavitelnou délkou zavěšení 114 cm.  

Novinky pro rok 2017

3D nástěnná svítidla

Skutečné fanoušky StarWars nadchnou 3D masky StarWars – svítidla s integrovaným LED zdrojem. Opakovaným zapínáním tlačítka v dolní části si můžete zvolit, zda bude červeně svítit celé svítidlo nebo pouze oči. O 3D nástěnné svítidlo nebudou ochuzeny ani holčičky, ty potěší opět Elsa z Ledového království.



Aby se děti v noci nebály

Malé děti se často bojí tmy, a tak vyžadují zapnuté světlo. Přenosné lampičky vyrobené z umělé hmoty jsou měkké, pro děti bezpečné a vydávají velmi jemné, tlumené světlo, které dětem k usnutí postačí. Zapnutí i vypnutí probíhá snadno, pouhým nakloněním postavičky. Svítící kamarádi svou velikostí odpovídají dětské dlani, a tak si dítě může svou svítící Elsu nebo sněhuláka Olafa vzít do postýlky nebo třeba na noční cestu do koupelny. 



Přenosné stolní lampičky 

Pohádky na dobrou noc se dětem budou dobře číst při světle přenosné stolní lampičky, která je napájena třemi bateriemi AA. Mají integrovaný LED zdroj.



Soukromé kino v dětském pokojíčku

Z malých projektorů s integrovaným LED zdrojem budou děti naprosto nadšené! Každý by přece chtěl mít v pokojíčku vlastní soukromé kino. Projektor nejenže svítí, ale zároveň na stěnu a zdi projektuje obrázky pohádkových či filmových hrdinů. Až děti příběh omrzí, jednotlivé obrázky lze snadno vyměnit. 

10.10.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444