Jaká garážová vrata?

Protože garážová vrata bývají na první pohled viditelnou, výraznou součástí domů, patří k prvku, na který jsou dnes kladeny vysoké estetické požadavky. Stejně důležité je, aby splňovaly na první pohled méně viditelné, ale uživatelsky důležité vlastnosti jako jsou odolnost, snadná ovladatelnost a bezpečnost.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Oblibu u spotřebitelů získává poslední dobou sekční typ vrat, s nímž se pohodlně manipuluje a který díky jednoduché konstrukci nevyžaduje náročnou údržbu. Běžná údržba kvalitních sekčních vrat sestává zpravidla jen z čištění povrchu sekcí a vodících drah, občasném promazání pohyblivých kovových součástí, pružin a pohonu.

Bohatý sortiment od cenově výhodných neizolovaných sekčních vrat až po plně izolovaná v různých designech a barevných odstínech nabízí firma OLYMPS DOOR s.r.o. Tato společnost je členem americké skupiny The Olymps Group, která působí v Evropě v 8 státech. Společnost OLYMPS DOOR v ČR vznikla v roce 1996 a na našem trhu zastupuje přední světové značky v oblasti vratové techniky, mj. působí jako výhradní distributor výrobce garážových vrat New England Door LLC (USA), výrobce pohonů vjezdových bran Nice SpA (Itálie) a jako výhradní distributor výrobce pohonů garážových vrat Bernal GmbH (Německo). 


K nejkvalitněším výrobkům svého druhu  patří např. polyuretanem izolovaná garážová vrata s oboustranným ocelovým pláštěm, vyplněná 40mm silnou izolací, které firma OLYMPS DOOR dodává v několika modelech lišících se provedením - kazetovým, pásovým či hladkým, ve standardní bílé. Na přání je ale možný libovolný nátěr RAL i nátěr woodline, který je věrnou imitací dřeva.

Vlajkovou lodí společnosti jsou garážová vrata z kolekce DECOR. Svým vzhledem odkazují k tradici starodávných vrat, ve skutečnosti jde o moderní sekční vrata z precizně vypracované oceli, odolná vůči poškození a nenáročná na údržbu, která představují stylové a komfortní řešení za dostupnou cenu. Každý typ vrat z této kolekce kombinuje sílu oceli s krásou tradičních dřevěných vrat a zároveň splňuje všechny požadavky na bezpečnost, včetně ochrany proti sevření prstů. S dekorativními doplňky a výběrem z 32 typů horních prosklených panelů umožňuje zákazníkům získat pro svůj dům prvek jedinečného vzhledu.
 
Firma OLYMPS DOOR se nedávno přestěhovala na novou adresu: Litvínovská 609/3,Praha 9. Její zaměstnanci teď mohou zákazníky uvítat v nových reprezentativních kancelářských prostorách a celou nabídku svého sortimentu předvést v nové vzorkovně.
20.03.2006 | sm

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444