Jak vylepšit obyčejnou zeď

Stěna je jako plátno, na kterém můžeme kreslit, cokoliv se nám zlíbí a lze ji využít nekonečně mnoha způsoby. Na zdi nemusí být jen obrazy nebo rodinné fotky. Seznamte se s krátkým průvodcem Marty Suchodolské, kreativní ředitelky společnosti Westwing CEE, jak to udělat nejlépe.

Buďte otevřeni novým nápadům

Především - dekorace na zdi nejsou jen obrazy, plakáty a fotografie! Nezapomínejte na dekorativní zrcadla, nástěnné lampy, hodiny, tapety, květinové dekorace,… Vytvořte to správné barevné pozadí pomocí barvy nebo tapety. A pak už se jen nechte unášet vlastní fantazií. Můžete si povšimnout, že prvky, které kdysi v interiéru sloužily pouze k praktickým účelům, jako například obyčejná nástěnná obložení, se dnes mění v elegantní štukatérie a ozdobné panely. Stávají se součástí uměleckých prvků stěny.



Vyhledávejte novinky a nechte se inspirovat

Ačkoli se to zdá prakticky nemožné, stále vzniká mnoho nových možností, jak ozdobit stěnu. Aktuálně populární jsou například neonová světla a svítící nápisy zobrazující oblíbený text nebo grafiku. Z těch moderních, avšak o trochu více tradičnějších alternativ, mohu jmenovat například kovové sochy a 3D nápisy. Jste blíž přírodě? Vsaďte na macrame, která bude ideální pro boho a tropické interiéry.



Nástěnná galerie

Koncept nástěnné galerie je perfektním řešením pro všechny, kteří stále hledají svůj styl. Jedná se o konzistentní sady grafik, plakátů a obrazů, které připravili lidé z oboru. Soudržnost nezaručují pouze grafické elementy, které společně ladí, ale také předem vybrané rámy a vhodné uspořádání – věší se na zdi podle speciálně připraveného konceptu. Často jej doplňujeme dalšími prvky, jako je osvětlení, hodiny a police.



Objev posledních měsíců: grafické pozadí videokonference

Videokonference se nyní stala nedílnou součástí našeho každodenního života. To, co vidíte na obrazovce, ale není jen tvář, ale také předměty za ní. Část lidí sází na pozadí knihovny, ale převážná většina má za sebou holou bílou zeď a to je škoda. Doplňte své pracovní prostředí o fotografie, květiny, plakáty,…Nezapomínejme, že příjemné prostředí může být klíčem k úspěchu!

27.07.2020

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444