Jak voní podzim

Soutěž o nejlepší podzimní recept

Posbírejte jablka a hrušky, vydlabejte dýně, poproste myslivce o kance a pojďte vařit. Jak u vás v kuchyni voní podzim? Vyhlašujeme kuchařskou soutěž o nejlepší podzimní recept.

Podzim na talíři
Na podzim se na jídelní menu dostávají jídla, která mají nejblíže k tradiční české kuchyni. V sychravém počasí všichni raději sáhneme po vydatné polévce a ostrém kančím guláši než po těstovinovém salátu. A ke kávě spíše oceníme babiččin jablečný štrůdl než vychlazenou panna cottu či tiramisu. Jak vypadá váš podzim na talíři? Co si dopřáváte? Který recept si předáváte z generace na generaci? Pro které jídlo vás vaše rodina miluje? Pošlete nám recept a zúčastněte se soutěže.
Jablka, hrušky, dýně nebo zvěřina
Vaší fantazii neklademe žádné meze. Vařit můžete cokoliv. Polévky, pečeně, hlavní jídla, paštiky, dezerty... Jedinou podmínkou je, abyste v receptu použili alespoň jednu z těchto surovin:

  • jablka
  • hrušky
Jablka a hrušky netřeba představovat. Někdy však možnosti jejich zpracování překvapí i tu nejzkušenější kuchařku. A někdy naopak zaboduje i obyčejný štrůdl, když se dělá poctivě a s láskou. 

  • dýně
Dýně jsou oblíbené nejen u dětí v období svátku halloweenu, ale poslední dobou i v českých kuchyních zažívají velký úspěch. Můžeme je použít jak pro slaná, tak sladká jídla. 

  • zvěřina
Se šípkovou nebo se zelím? Kančí ragú, srnčí guláš, dančí medailonky - jaký je váš nejoblíbenější recept na zvěřinu?  
Pánev TEFAL pro vítěze
Ty nejpovedenější recepty redakce BYDLENI.CZ zveřejní v Bydlínkově kuchařce a odmění pánví TEFAL ENJOY. Pánve s nepřilnavým povrchem značky TEFAL pomáhají zdravé přípravě potravin každý den a po dlouhou dobu. Výjimečná kvalita dna pánví umožňuje lepší kontrolu teploty a rovnoměrnou distribuci tepla bez izolovaných přehřátých bodů na dně pánve. Tak se vylučuje riziko připálení a tvorba nežádoucích molekul na těchto místech. Potraviny si zachovávají veškerou chuť a živiny. Exkluzivní Thermospot ® (indikátor správné teploty pro vaření) od značky TEFAL oznamuje dosažení optimální teploty, a tím velmi pomáhá zdravé přípravě potravin.
bydlinek
Vařte zdravě na pánvi s nepřilnavým povrchem 

Vaše podzimní recepty zasílejte pomocí níže připojeného formuláře. Vybrané recepty redakce zařadí do Bydlínkovy kuchařky a ty nejlepší budou odměněny pánví TEFAL ENJOY s nepřilnavým povrchem.

Soutěž trvá od 8. října do 22. listopadu 2013.

Pánev TEFAL Enjoy získávají:
paní Sylvie za recept na zapečenou špagetovou dýni 
paní Karla za recept na slaný dýňový koláč 
paní Eva za recept na ovocnou třasavku
09.10.2013 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444