Na podzim se na jídelní menu dostávají jídla, která mají nejblíže k tradiční české kuchyni. V sychravém počasí všichni raději sáhneme po vydatné polévce a ostrém kančím guláši než po těstovinovém salátu. A ke kávě spíše oceníme babiččin jablečný štrůdl než vychlazenou panna cottu či tiramisu. Jak vypadá váš podzim na talíři? Co si dopřáváte? Který recept si předáváte z generace na generaci? Pro které jídlo vás vaše rodina miluje? Pošlete nám recept a zúčastněte se soutěže.
Vaší fantazii neklademe žádné meze. Vařit můžete cokoliv. Polévky, pečeně, hlavní jídla, paštiky, dezerty... Jedinou podmínkou je, abyste v receptu použili alespoň jednu z těchto surovin:
- jablka
- hrušky
- dýně
- zvěřina
Ty nejpovedenější recepty redakce BYDLENI.CZ zveřejní v Bydlínkově kuchařce a odmění pánví TEFAL ENJOY. Pánve s nepřilnavým povrchem značky TEFAL pomáhají zdravé přípravě potravin každý den a po dlouhou dobu. Výjimečná kvalita dna pánví umožňuje lepší kontrolu teploty a rovnoměrnou distribuci tepla bez izolovaných přehřátých bodů na dně pánve. Tak se vylučuje riziko připálení a tvorba nežádoucích molekul na těchto místech. Potraviny si zachovávají veškerou chuť a živiny. Exkluzivní Thermospot ® (indikátor správné teploty pro vaření) od značky TEFAL oznamuje dosažení optimální teploty, a tím velmi pomáhá zdravé přípravě potravin.
Soutěž trvá od 8. října do 22. listopadu 2013.