Jak vlastnit auto svých snů

Možná se vám poštěstilo a jste hrdým majitelem nebo majitelkou překrásného auta. Takového, o kterém jste snili. Jenže pokud je vaším snem vlastnit kabriolet Porsche 356 nebo dvoumístný sporťák Shelby Series I, nespíše ho v garáži parkovat nebudete. Ale i přesto ho můžete mít a být jeho vlastníkem…

Nemáme pro vás návod na velké loupežné přepadení nebo radu, jak si půjčit peníze a zadlužit sebe a své potomky. Cena auta vašich snů je samozřejmě šestimístná, a proto je lépe zůstat u snu, který si ale můžete zhmotnit. Jak? Stačí jít na procházku internetem a najdete stránky, kde vám tato impozantní auta nabízejí jako modely autíček. Jste zklamaní nebo jsme vám vnukli prima nápad? Ať už tak, nebo tak, tohle řešení je sice JEN náplast, ale ozdravná…

Koupit si modýlek vysněného auta znamená, že si ho sami složíte, což může být pro některé z nás noční můra. Nemusíte být ale Ferda Mravenec, abyste auto složili. Třeba plastikový model Chevy Chevelle se skládá ze 121 dílků a složit ho zvládne dvanáctileté dítě. Každý model obsahuje podrobný návod step-by-step. Můžete si vybrat jakékoli auto – ať už sportovní nebo osobní, jste-li fanda do užitkových vozů nebo kamionů, i vy najdete svůj model.

Někteří lidé s obdivem navštěvují automobilová muzea, protože mají v lásce dobu, kdy se od páry přešlo k prvním spalovacím motorům. První takové auto Benz Patent-Motorwagen však nemělo tradičně čtyři kola, ale jenom tři. Osazeno bylo prvním dieselovým, jedno-ventilovým motorem… A ano, i takové dědečky automobily můžete vlastnit a kochat se jejich krásami.

A není to vlastně lepší vlastnit takovéhle miniaturní auto…? Nemusíte se třást, abyste každý měsíc měli na splátku za něj, nemusíte se bát, že vám ho odřou nebo ukradnou… A takových skvostů můžete mít třeba deset a nakonec proměnit svou vášeň pro jedno auto ve sběratelskou vášeň. 
07.05.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444