Jak ušetřit na výdajích za energie

Novinky z BYDLENI.CZ - 4.5.2010

Téma|Soutěž|Poradna|Kniha

Dobrý den,

snad každého při pohledu na účet za energie napadá stále stejná otázka. Jak snížit náklady spojené s bydlením? V tematických článcích Vám poradíme jak snížit výdaje nejen díky novým technologiím, ale také jak využívat domácí spotřebiče, aby pro Vás pracovaly efektivně a šetrně k Vaší peněžence.

Pro ty, kteří se s jarem rozhodli renovovat své bydlení máme tentokrát dva tipy z našeho nového seriálu Vybavujeme interiér.

A do třetice: Chcete vědět, jaké počasí Vás čeká a co si máte obléknout na sebe? Zapojte se do naší soutěže o meteostanici Hyundai.

Krásné jarní dny Vám přeje celá redakce BYDLENI.CZ

TÉMA TÝDNE: ÚSPORA ENERGIE

Ekologická energie má zelenou

Získávání energie ekologicky šetrným způsobem je jasným trendem dneška, což potvrdil i program a nabídka firem na nedávných Stavebních veletrzích v Brně. Kompletní sortiment a veškerý servis naleznou zájemci o úsporný přístup k energii u společnosti Regulus.

 

Bílé trojsklo Solar se speciální vrstvou zvýší zisk ze sluneční energie

Společnost Internorm - okno dodává na náš trh okna a dveře mezinárodně uznávané značky Internorm, která je největším světovým výrobcem oken pro pasivní domy a v této oblasti přichází pravidelně s řadou novinek a inovací. Ve své nabídce má i bílé trojsklo SOLAR se speciální vrstvou, které nyní můžete pořídit za cenu dvojskla.

Celý článek na BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ DOPORUČUJE

Nábytek z masivu - evergreen stylového bydlení

Bez ohledu na módní trendy má tzv. stylový nábytek z dřevěného masivu stále své příznivce napříč generacemi. Někdo si v klasickém duchu zařizuje celý dům či byt, někdo touží třeba po jemně historizující pracovně, v níž se cítí ukryt před útoky hektického venkovního světa, někdo rád jen obohatí moderní interiér např. o solitérní kus s nádechem exotiky. Takový nábytek přitom nemusí být nijak extrémně drahý.

Celý článek na BYDLENI.CZ


Rafinované možnosti využití prostoru nabízí vestavné lůžko

Účelné využití prostoru, který máme k dispozici, je otázkou, kterou řeší mnoho domácností. Nejde jen o samotné místo pro spánek, práci či ukládání věcí, ale také o to, aby jednotlivé zóny svým uživatelům skutečně vyhovovaly, nabízely dostatek soukromí a aby měly i své estetické kvality.

 

SOUTĚŽ

Jak vyzrát nad počasím

Trendem poslední doby jsou meteostanice čili meteorologická stanice. Jedná se o domácí rosničku a soukromého rádce počasí. Pokud byste rádi věděli co nejpřesněji, jaké počasí vás čeká a co si vzít na sebe, zúčastněte se naší soutěže o meteostanici Hyundai.

Soutěžte o meteostanici na BYDLENI.CZ

PORADNA

Tipy na úsporu energie v kuchyni

Ideální ekologická kuchyň je schopna opakovaně využívat až 60% vody a tepla vytvářeného domácími spotřebiči. Úspora ve výdajích za energie může činit až 70 %. Světoví výrobci již nabízejí kuchyně důsledně ekologické, z hudby budoucnosti se pomalu stává realita.

Celý článek na BYDLENÍ.CZ



PŘEDSTAVUJEME ZAJÍMAVÉ KNIHY

Architecture of Change 2

Ukázky nízkoenergetického a ekologického způsobu stavění obytných a občanských staveb a jejich vhodného umístění v souladu s přírodou. Přes čtyřicet projektů významných architektů.
 
 
 


Redakční skřítek Bydlínek i celá redakce BYDLENI.CZ vám přejí hezký den.

Tento zpravodaj je zasílán registrovaným čtenářům a zákazníkům portálu BYDLENI.CZ. 
04.05.2010

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444