Jak umístit fotografie na stěnu efektně a bez vrtání

Také máte přeplněny mobilní telefony krásnými fotografiemi? Neschovávejte je pouze v digitální podobě, ale vystavte je. Rámečky s rodinnými fotografiemi zdobí police, okenní parapety, krbové římsy nebo je můžete pověsit na zeď. Možná jste také propadli trendu vytvořit si vlastní obrazovou galerii. Jak pověsit fotky na stěnu efektně, snadno a bez námahy?

Vdechněte vzpomínkám život

Možná jste si nechali vytisknout fotografie, nakoupili rámečky a nyní čekáte, až je někdo pověsí na zeď. Obzvláště ti, kteří bydlí v bytovém domě, vědí, že umístit rámeček na panelovou stěnu, není jen tak. Služba Rámečkuj.cz přichází s unikátním řešením. Vytvoří hotové zarámované obrazy z vašich fotek, které máte v telefonu, a vy je pověsíte bez zbytečného vrtání, hřebíků nebo rozzlobených sousedů.

Jak služba Rámečkuj.cz funguje?

Nepotřebujete stahovat žádnou aplikaci, nemusíte otevírat stolní počítač. Stačí ve svém mobilu vybrat oblíbené fotografie, vložit je na stránce www.rameckuj.cz a vaše samolepicí rámečky vám budou odeslány do 24 hodin. 
 
Fotografie budou orámovány černým nebo bílým rámečkem o velikosti 21 x 21 cm. Pro elegantní vzhled můžete fotoobraz vylepšit lemem. Design rámečků je nadčasový a hodí se do jakýchkoli prostorů, soukromých i komerčních. 

Nalepit, odlepit, posunout? Žádný problém

Rámeček s vaší fotografií nalepíte tam, kam chcete, rychle a snadno. Nepotřebujete žádné hřebíky, kladiva nebo vrtačky. Obrazy jsou opatřeny kouzelnou lepicí páskou, díky které se rámečky na zdi udrží, aniž byste poškodili stěnu. A co je nejlepší, můžete je kdykoliv přelepit. Zjistili jste, že se na dané místo rámeček nehodí? Že ho potřebujete o pár centimetrů posunout, vyměnit s druhým rámečkem? Speciální samolepicí rámečky můžete kdykoliv odlepit a přesunout na nové místo.

25.04.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444