Jak uklízet, aby to bavilo vás i děti

Také se doma dohadujete, kdo dnes vysaje? Poradíme vám, jak uklízet, aby to bavilo celou rodinu. Vzhled a výkonnost spotřebiče Hyla GST přesvědčí maminku, jednoduché používání nadchne děti a vysoká kvalita a funkčnost ohromí tatínka. Hyla GST byla vyznamenána jako Best product dokonce i organizací PlusXaward.

Povedený design, jednoduché používání a vysoká kvalita ověřená roky praktických zkušeností. To oceňují tisíce spokojených uživatelů Hyly od roku 1994.

Čerstvý vzduch, který Hyla přináší, je výsledkem věčné kombinace promývání vzduchu vodou a patentovaného separátoru. Co nerozpustí a nezachytí voda, vyčistí rotační separátor. Proto opravdu uklízíte – odstraňujete dráždivé látky ze vzduchu i předmětů. Hyla tak pomáhá alergikům, astmatikům i lidem s jinými dýchacími potížemi.

Pokud k takto účinné pračce vzduchu připojíte hadici – máte vysavač, který nepráší. Je pak jedno, jestli chcete mít krásně čistou plovoucí podlahu, důkladně vysátý koberec nebo vyklepanou matraci.

Právě zdravé spaní na dobře udržované matraci je jednou z nejdůležitějších věcí pro spokojený život. Elektrický vibrační klepač odstraní i z hloubky matrace šupinky kůže a jiné organické nečistoty. Už tím snížíte množství alergenů. A následně můžete vakuováním, bez použití chemie, výrazně zredukovat množství roztočů, které se právě organickými zbytky živí. To nedokáže žádný jiný vysavač, ať už sáčkový nebo bezsáčkový. Na posteli vyčištěné Hylou budete spát jako na obláčku.
Spotřebič Hyla pomůže při čištění vzduchu, vysávání koberců i rychlém úklidu hladkých ploch. A při takovém úklidu můžete zůstat upravení a vypadat tak krásně jako dámy z charitativního kalendáře Ulítaná, který známé osobnosti nafotily na podporu léčení rakoviny malého Maxe.

Získáte ho ke každé Hyle zakoupené v prosinci 2016 a přispěte zároveň 200,- Kč na jeho léčbu. 
Využijte možnost vyzkoušet si Hylu doma. Zavolejte na bezplatnou linku péče o zákazníky 800 100 053 a získáte i dárek pod stromeček.
09.12.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444