Jak si vytvořit útulné a bezpečné prostředí pro relaxaci?

Pokud jste majiteli domu s bazénem nebo zahradou, nejspíš s blížícím se jarem přemýšlíte, jak si vytvořit ideální prostředí pro relaxaci a odpočinek. Pergola na terase a bazénové zastřešení jsou dva základní prvky, které mohou významně ovlivnit vzhled a funkčnost vašeho domova a zahrady. Díky nim si můžete užít pohodu a soukromí na své zahradě bez ohledu na roční období nebo počasí.

Pergoly jsou tradičním prvkem zahradní architektury, který se v posledních letech stává stále oblíbenějším. Nabízejí příjemný stín a soukromí, což je ideální pro odpočinek nebo posezení s přáteli a rodinou. PERGOLA VENTI nebo PERGOLA SPA jsou vyrobeny z odolných, a přesto velmi estetických materiálů, které jsou snadné na údržbu. Jejich bioklimatické funkce podporují přírodní zdravé prostředí přímo na Vaší terase i v zahradě.


 
Při výběru pergoly je třeba zvážit, jaký účel bude plnit, zda bude sloužit jako místo pro posezení a odpočinek nebo jako prostor pro rozšíření obývacího pokoje nebo stínění jiných částí zahrady. S výběrem Vám velmi rádi pomohou odborníci ze společnosti ALUKOV, která právě takové pergoly vyrábí přímo na míru.  
 
Bazénová zastřešení jsou dalším prvkem, který může zlepšit vaši zahradu. Zastřešení chrání bazén před povětrnostními vlivy, jako jsou silné větry, déšť nebo sníh, a umožňuje vám užívat si bazén i v případě nepříznivého počasí. Jeho pořízení však vyžaduje investici, a proto je potřeba jeho výběru věnovat pozornost. Nejlepší je zajet se podívat do showroomů a zastřešení si osobně prohlédnout a vyzkoušet. Pro základní orientaci v nabídce může také z pohodlí domova posloužit prohlídka virtuálního showroomu. Pokud se ale rozhodnete pro jakýkoli model zastřešení, můžete si být jistí, že si užijete ve svém bazénu mnoho příjemných chvil navíc.

 
Neváhejte s výběrem, léto se blíží a je nejvyšší čas …. 

bydlinekNÁŠ TIP: V měsíci březnu probíhá akce TERASOBRANÍ, kde obdržíte nadstandardní servis a vylepšenou cenu na vybrané pergoly a terasová zastřešení. Navíc si můžete pro cenové zvýhodnění dojít do expozice ALUKOV na veletrhu FOR HABITAT
(30.3. – 2.4.2023) HALA 1, kde Vám budou představeny i další novinky, např. designový CARPORT pro automobily.

09.03.2023 | PR
  • ALUKOV a.s.

    Alukov a.s. vyrábí zastřešení bazénů, vířivých van a zastřešení teras CORSO. Je ryze českou firmou a zastřešení vyrábí od roku 1995. V roce 2005 byla společnost Alukov spoluzakladatelem Evropského hospodářského zájmového sdružení IPC Team, který pomáhá výměně zkušeností na mezinárodní úrovni. Celkem má Alukov svá zastoupení v téměř 40 zemích světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444