Jak si vytvořit jaro doma

Novinky z BYDLENI.CZ - 23.2.2010

 

Téma|Soutěž|Poradna|Kniha

 

Dobrý den,


většina z nás se už nemůže dočkat jara, ale i když se venku oteplilo, budeme si muset na první kytky a jarní atmosféru zřejmě ještě počkat. Přinášíme vám tedy tipy, jak si jarní přírodu vytvořit doma za oknem v podobě krásně rostlých orchidejí. Dočíst se můžete v našem magazínu také o svítících květinách. K jaru rovněž patří dostatek světlých slunečných dnů – prozatím vám tuto pohodu mohou navodit relaxační lampy VooDoo, z nichž jednu můžete vyhrát na portálu BYDLENI.CZ v právě probíhající soutěži.


TÉMA TÝDNE: ZAOSTŘENO NA KVĚTINY

 OrchidejeKterý milovník květin by nezkusil pěstovat orchideje?
Orchideje jsou krásky z tropických pralesů, jejichž exotický původ i vzhled spolu s půvabem květů přímo vybízejí k zakoupení. Současná květinářství již nabízejí celou řadu nenáročných kříženců, které lze úspěšně pěstovat i na okenním parapetu.

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

Svítící květinaKvětiny mohou být i svítící
Talíř s plochou na odložení lžíce, váza s krajkou či stojan na vajíčko ve tvaru miny. Nádobí a různé doplňky interiéru mohou být nápadité, funkční a zároveň lahodit oku. Taková jsou díla českého designéra Daniela Piršče a výrobky Studia Piršč Porcelán.

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ 

 

BYDLENI.CZ DOPORUČUJE

 Sprchový koutPerfektní sprchový kout i pro tu nejmenší koupelnu
K nedávným novinkám na trhu, které představila společnost Sanitec, patří sprchové kouty Geo-6, které představují kvalitní design a zajímavé inovace za přijatelnou cenu. Jednoduchý, tvarově čistý design skvěle zapadne do jakéhokoliv koupelnového stylu.

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ 

Výměna okenVýměna oken s dotací
Už od loňského dubna existuje možnost získat na nová okna dotaci z programu ZELENÁ ÚSPORÁM. O dotace mohou zájemci žádat až do 30. června 2012. S možností získání příspěvku z tohoto programu úzce souvisí tepelná prostupnost oken. Při výběru okna vám pomohou stránky www.znackovaokna.cz.

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 

ZVEME VÁS NA VELETRHY FOR HABITAT A FOR GARDEN

Do slavnostního zahájení veletrhu zahradní architektury, nábytku a techniky FOR GARDEN 2010 a veletrhu bydlení FOR HABITAT 2010 zbývá už jen několik týdnů. Zmíněné veletrhy můžete navštívit od 18.3. do 21.3.2010 v pražském veletržním paláci v Letňanech. Souběžně budou probíhat také veletrhy FOR FAMILY, FOR KIDS a FOR TRAVEL.

 

SOUTĚŽE

 VooDoo lampaRelaxační designové lampy studia VooDoo
Svítidlům z dílny designového studia VooDoo přísluší označení relaxační lampy. Tyto lampy jsou autorskými orginály za rozumnou cenu a mohou povýšit obytný prostor na svébytný ojedinělý unikát. Nelekejte se zavádějícího názvu VooDoo, designéři studia vám chtějí učarovat pouze svými výrobky. Studio VooDoo

Soutěžte na portálu BYDLENI.CZ

 


KiumbovéVíte, kdo jsou to Kiumbové?
Hledáte pro své děti v záplavě bezpočtu hraček, které jsou na trhu, něco neobvyklého a zároveň smysluplného? Takovou volbou mohou být Kiumbové - originální a atraktivní komplex her, který přinese do dětského pokoje zábavu spolu s kouskem exotiky.

Soutěžte na portálu BYDLENI.CZ

 

 PORADNA

 KuchyněJak z malé kuchyně udělat prostornou?
Nedostatek místa v kuchyni nepředstavuje neřešitelný problém. I z malé kuchyně se dá udělat prostorná, pokud zacházení s prostorem skutečně promyslíme. Jak na to? Zásadní otázkou je naše pojetí kuchyně.  

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 

Dotazy do poradny napište BYDLÍNKOVI.

 

 PŘEDSTAVUJEME ZAJÍMAVÉ KNIHY

 Jak založit zahraduJak založit zahradu
Leckdo z nás sní o krásné zahradě. Představy o vzhledu a účelu se liší, v jednom okamžiku jsme však na tom všichni stejně – když stojíme na začátku, před volným prostranstvím, a přemýšlíme, jak začít.

Více o knize s možností objednání.

23.02.2010

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444