Jak relaxovat v pohodlí domova...

Bazény značky Albion

Bazény značky Albion

Novinky z BYDLENI.CZ - 9.3.2010

TÉMA|SOUTĚŽ|PORADNA|KNIHA

Vážení čtenáři,

možná, že po dlouhé zimě pociťujete únavu a uvítáte každou příležitost k odpočinku a relaxaci. Přinášíme vám proto tipy na wellness procedury, které si můžete dopřát v klidu a pohodlí svého domova. Tomuto tématu se věnuje i seriál, který jsme na portálu BYDLENI.CZ tento týden zveřejnili. Najdete zde informace a rady týkající se koupelen, bazénů, masážních van, whirlpoolů, spa a dalšího vybavení, které nám pomáhá při relaxaci a znovunabytí sil.

Příjemné čtení!

TÉMA TÝDNE: WELLNESS A RELAXACE

Finská saunaStřípky z historie očisty pocením
Krásný severský smrk, africká vrba abachi, topol nebo osika, kanadská borovice či jihoamerický cedr - to jsou dřeviny, které se pro svůj jedinečný vzhled a mnohé užitečné vlastnosti používají při stavbě sauny. Saunování je už dlouho oblíbeným způsobem péče o dobrou kondici také v Čechách.

Celý článek na BYDLENI.CZ

 

BazénMalá exkurze do světa bazénů
Plavání patří k lékaři nejdoporučovanějším sportům i k vyhledávané relaxaci. Jak na to, chcete-li si i vy zaplavat, kdykoli máte čas a náladu, bez zbytečného cestování a v intimním prostředí svého domova? Můžeme vám poskytnout několik stručných rad a informací. 

Celý článek na BYDLENI.CZ 

 

BYDLENI.CZ DOPORUČUJE

Světlovody LightwayZa světlo nemusíte platit zdravím ani penězi
Světlovody jsou stále oblíbenějším způsobem, jak přivést denní světlo do míst, kde ho potřebujeme. Vypovídá o tom roční světová produkce, která se pohybuje kolem 800 000 kusů nainstalovaných sad. Jedná se o výrobek využívající denní světlo, sluneční záření - tedy obnovitelný zdroj energie. Světlovody Lightway

Celý článek na BYDLENI.CZ

 

Top Heating důmPohodu navozuje i příjemné teplo od nohou
Podlahové vytápění má dlouhou historii a patří stále k médiím s nejlepšími vlastnostmi pro ideální rozvádění tepla. Umožňuje dosáhnout efektivnějšího využití tepla při snížení energetických nároků. Topenářská firma EUROSYSTEMY GROUP s.r.o.

Celý článek na BYDLENI.CZ 

 

ZVEME VÁS NA SEMINÁŘ

BiodomyBiodomy - zdravé a šetrné stavění
Všem, kdo se zajímají o stavění z přírodních materiálů, které představuje šetrný přístup k životnímu prostředí, ale také možnost žít v kvalitním, zdravém vnitřním prostředí budov, je určen seminář nazvaný BIO DOMY.

Celý článek na BYDLENI.CZ

 

SOUTĚŽ

VooDoo lampaSoutěž o designovou lampu studia VooDoo stále trvá
Designové studio VooDoo je na českém trhu poměrně nové. Vzniklo před dvěmi lety, v návaznosti na předcházející volnou autorskou práci MgA. Tomáše Paula. Nelekejte se zavádějícího názvu VooDoo, designéři studia vám chtějí učarovat pouze svými výrobky. 

Soutěžte na portálu BYDLENI.CZ

 

PORADNA

Dětský pokojSyté barvy v dětském pokoji
Budeme předělávat dětský pokoj pro tříletou slečnu a chtěli bychom vymalovat sytě oranžovou barvou v kombinaci s "jarní" zelenou. Předpokládám hráškový koberec a závěsy též v zelené barvě. Nábytek dřevěný v barvě borovice. Někde jsem se dočetla, že syté barvy působí agresivně a rušivě, tak nevím, zda je to dobrý nápad? 

Odpověď na portálu BYDLENI.CZ

Zeptejte se Bydlínka

 

PŘEDSTAVUJEME ZAJÍMAVÉ KNIHY

Kniha Wellness jako životní stylWellness jako životní styl
Životní styl označovaný jako wellness dokáže udržet lidské tělo vystavené chaosu a tlaku hektického okolního dění v dobré kondici, odolávat stresu, získat potřebný klid, odpočinek a vyrovnanost. Autorka knihy vám předloží možnosti, jak lze tento užitečný životní styl uplatnit v domácím prostředí, přiblíží nabídku veřejných wellness zařízení a zpřístupní vám názory odborníků.

Více o knize s možností objednání

 

Redakční skřítek Bydlínek

 

Redakční skřítek Bydlínek i celá redakce BYDLENI.CZ vám přejí hezký den.

Tento zpravodaj je zasílán registrovaným čtenářům a zákazníkům portálu BYDLENI.CZ. 

09.03.2010

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444