Jak na rychlou proměnu balkonu

FOTO: Plastové dlaždice FATRASTEP Lineris, cena 545 Kč/bal., zdroj: efatra.cz

FOTO: Plastové dlaždice FATRASTEP Lineris, cena 545 Kč/bal., zdroj: efatra.cz

Rádi byste z vašeho balkonu vytvořili malou oázu klidu uprostřed města? Stačí pár jednoduchých kroků, které nevyžadují tolik úsilí ani peněz. Řešení nevzhledné dlažby nebo popraskaného betonu nabízí české plastové dlaždice FATRASTEP.

Vezměte to od podlahy 

Podlaha, která je příjemná na dotek i na pohled. Podlaha, u které nehrozí žádné poranění při došlapu bosou nohou, a která navíc balkon nebo terasu rázem promění k nepoznání. PVC dlaždice FATRASTEP můžete položit všude, kde je zpevněný povrch. Svou oázu klidu realizujte na balkoně, terase, kolem bazénu nebo klidně v odlehlé části zahrady pod košatou třešní. Materiál dlaždic je odolný vůči povětrnostním vlivům i UV záření a velmi snadný na údržbu.
FOTO: Plastové dlaždice FATRASTEP Slateris, cena 545 Kč/bal., zdroj: efatra.cz
 

Bez čekání a svépomocí

Včera jste se rozhodli, že chcete nový balkon a už dnes si na něm vychutnáváte odpolední kávu. Tak rychlá a bezproblémová je realizace nové podlahy s dlaždicemi FATRASTEP. Zvládnete ji položit svépomocí - jednotlivé díly stačí do sebe jen zacvaknout. Miniaturní balkon, nebo rozhlehlá terasa? Rozměr dlaždic 30 x 30 cm je možné ořezem přizpůsobit jakémukoliv prostoru.

Podlaha podle vašeho stylu

Jste duší minimalista, nebo si spíš libujete v rustikálních designech? Plastové dlaždice jsou k dostání v široké škále dezénů, v černé, hnědé a šedé barvě. Jejich vzhled imituje dlaždice, dřevo nebo kámen.
FOTO: Plastové dlaždice FATRASTEP Stoneris černá, cena 545 Kč/bal., zdroj: efatra.cz

Nyní už stačí balkon doplnit pohodným zahradním nábytkem, měkkým osvětlením, příjemnými textiliemi a samozřejmě zelení. Pokud patříte mezi šikovné kutily, zkuste si sami vyrobit zavlažovací květináč podle našeho návodu.
 

Efektivní zavlažování do hloubky

Váš balkon je na teplé letní večery připraven a vy jste se rozhodli pokračovat v proměně celé zahrady? Nespoléhejte se na nevyzpytatelné počasí a zajistěte dostatečnou vláhu nově vysazeným stromům a keřům sami. Praktické zavlažovací vaky poskytují rostlinám vhodné, stabilní prostředí, ve kterém rychleji zakoření. 

FOTO: Zavlažovací vak, cena 242 Kč/bal., zdroj: efatra.cz
16.04.2024 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444