Jak jsme vybírali osvětlení do koupelny. Obezřetnost a pečlivost je na místě

Je na čase obměnit stará svítidla v koupelně za nová, bezpečná a dostatečně silná. Pustíme se do toho s manželem a společnými silami vybereme z e-shopu www.uni-svitidla.cz. Mají velký výběr, rozumné ceny a rádi poradí, pokud budeme váhat, které světlo do koupelny pořídit. Upozorňuji manžela, že světla musí být zcela bezpečná a musí se nám do koupelny hodit. Nakonec se domluvíme, že on vybere centrální osvětlení i nějaká nástěnná a já světlo nad zrcadlo.

I muž ocení koupelnové světlo nad zrcadlem

Zjišťuji, že existuje schéma, kde je popsané, jak bezpečně rozmístit světla v koupelně. Naštěstí o tom má přehled manžel a dohlédne i na IP hodnoty. Na otázku, co je IP hodnota, jsem byla poučena, že je to údaj, který říká, jak moc je dané svítidlo chráněné před vniknutím prachu a vnější vlhkostí. Jsem zase o něco chytřejší.

Pouštím se tedy do výběru koupelnového světla nad zrcadlo. Je to sice světlo doplňkové, ale neméně důležité. U umyvadla provádíme denně několik důležitých úkonů, ať už hygienu, holení či krášlení, takže dobrá volba osvětlení je zásadní. V e-shopu mají světla velmi rozmanitá, takže si určitě vyberu.

Zrcadlo s osvětlením - výborná vychytávka

Ještě mě zaujalo koupelnové zrcadlo s osvětlením. Kosmetické zrcátko je nezbytným doplňkem, který se vyznačuje vysokou kvalitou. Má praktický otočný kloub, takže si ho natočím podle potřeby. To, které jsem si vybrala, má 3x zvětšení a integrované LED světlo. Technologie LED je energeticky úsporná (šetří až 80 % ve srovnání s běžnými žárovkami).

Po výměně názorů nacházíme s manželem společnou řeč. Nakonec jsme objednali vše, co jsme potřebovali. Pak už jen namontovat a naše koupelna bude útulná a praktická. Rádi v ní budeme i relaxovat.

05.02.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444