Italské sedací soupravy: Propojení moderního designu s maximálním komfortem

Společnost Rimex Interier je výhradním prodejcem luxusních sedacích souprav italské značky MAX DIVANI. A pokud máte alespoň malé povědomí o italském designu, víte, že je se na co těšit. Představme si značku i její produkty blíže.

Max Divani je tradiční italská firma, která vyrábí prvotřídní kožené sedací soupravy s již 60letou zkušeností. Flexibilita, odvaha a zázemí jim umožňuje pohybovat se mezi tradicí a inovací. A protože se italové snad už rodí se smyslem pro design v krvi, vznikají v této oblasti opravdu jedinečné produkty.

Slovo „designový“ u mnohých z vás možná vyvolá představu chladného, jednoduchého a nepohodlného produktu. U sedacích souprav MAX DIVANI toto neplatí! Spojení designu s komfortem je vidět na první pohled a sedací souprava od Max Divani může rozzářit nejen váš obývací prostor.

Sedací soupravy jsou vyrobené z pevné konstrukce masivního dřeva (buk), kombinované často s pružinovým podkladem pod sedákem. Výplně tvoří pěna z několika vrstev různých tvrdostí. Potahem je kvalitní hovězí kůže, která je rozdělena do jednotlivých kategorií dle tloušťky, zátěžových testů na oděr a pružnost. Výrobce nabízí kůže od pevné, jemně zalakované přes broušenou (kůže je jemně zalakovaná a přebroušená do původního povrchu) až po přírodní kůži o tloušťce 8 mm. I když se v MAX DIVANI specializují na kůži, není problém nabídnout každou sedací soupravu i v širokém sortimentu kvalitních látek.

Sháníte komfortní jednoduchou, rohovou nebo rozkládací sedací soupravu? MAX DIVANI nabízí modely, které můžete skládat jako puzzle a složit si tvar s rozměrem, který vám maximálně vyhovuje. Nabízí také křesla, lenošky nebo relaxační křesla a konferenční stolky.



Přijďte si sedací soupravy prohlédnout  a vyzkoušet do některé z prodejen v Praze nebo v Olomouci. Můžete se přesvědčit na vlastní kůži, že lze propojit moderní design s maximálním komfortem nebo navštivte stránky www.rimexol.cz, kde najdete veškeré informace.
Společnost Rimex Interier se představuje
Rimex Interier působí na trhu v České Republice již od roku 1993. Nosným programem firmy byl hlavně velkoobchod s kancelářským nábytkem a židlemi. Postupně se však zaměření začalo transformovat ve větší míře na přímé zařizování kancelářských a bytových interiérů.

Důležitým krokem pro společnost bylo uzavření smlouvy s významným italským výrobcem kožených sedacích souprav MAX DIVANI o výhradním prodeji jejich produktu v ČR – luxusní sedací soupravy této značky se dnes prodávají v showroomech ve všech větších městech republiky.
04.04.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444