Interiérový prvek, který vás bude bavit desítky let – poznejte nové dekory tvrzeného kamene TechniStone

Stojíte před rekonstrukcí kuchyně, koupelny či obývacího pokoje? Chtěli byste interiér ozvláštnit něčím výjimečným, co si zachová krásu desítky let? Máme pro vás lákavé novinky tvrzeného kamene TechniStone. Královéhradecká společnost letos již potřetí obohacuje nabídku o další 3 dekory – magickou Imagine Grey, spolehlivou Harmonia Navajo a tajemnou Crystal Vulcano.

Technistone, který již přes 30 let vyrábí prémiový tvrzený kámen, nabízí svým zákazníkům opět něco navíc. Tvrzený kámen je odolný vůči technickému opotřebení, je vhodný pro styk s potravinami a pro přímý kontakt s vodou. Jedním z hlavních důvodů, proč si vybrat materiál TechniStone do kuchyně, je jeho nízká pórovitost a nasákavost. Díky těmto vlastnostem je tvrzený kámen vhodný i pro instalaci dřezu se spodní montáží.

V interiéru nabízí početné možnosti dalších aplikací. Nejčastější jsou instalace kuchyňských a koupelnových desek, dále pak využití pro výrobu stolů, stolků či velkoformátových obkladů a parapetů. Každý dekor tvrzeného kamene Technistone je prokreslený v celé tloušťce materiálu, detaily dekoru tak vyniknou při pohledu z každého úhlu. Kvalita produktu je pro společnost se sídlem v Hradci Králové na prvním místě, a proto všechny dekory splňují přísné testy a certifikace dle evropských a amerických standardů.

 

A jak vypadají červnové designové novinky TechniStone?

Imagine Grey

Jsou chvíle, kdy se nemůžeme rozhodnout, zda vsadit na černou nebo bílou – pro takové momenty byla stvořena Imagine Grey. Čas, kdy se principy prolínají a nastupuje volba kompromisu. Rozbíjí sílu protikladů. Imagine Grey se zrodila z jemnosti dekoru Crystal Calacatta Silva a osobitého charakteru Poetic Black. Šedá plocha, kterou prokreslují bělostné žíly, do interiéru přináší originalitu a vyváženost. Kolekce Serenity nyní nabízí variantu svěží individuality.

 

Harmonia Navajo

Béžová, která vytváří a podporuje harmonii. Stabilní a časem prověřený odstín béžové má své pevné zásady a nikdy vás nezklame. Harmonia Navajo má tendenci podporovat vše ve svém okolí. Tvoří pevný základ interiéru, do kterého láká výrazné elementy. Neutrální, harmonická, spolehlivá. Jistota, která ani po několik generací nezklame.

 

Crystal Vulcano

Elegance a jistota - takto působí černo-černá barva nové Crystal Vulcano. Zastánce tmavých odstínů potěší svou tajemnou povahou se skrytým tajemstvím. Jedná se o výjimečnou černou inspirovanou silou sopečné činnosti. Crystal Vulcano doplňuje nabídku dekorů v černém odstínu.

 
Jaký je váš styl? Cítíte se dobře v tmavých, elegantních prostorách nebo se raději obklopujete jemnými a světlými tony? Třetí cestou je přímo magická šedá s okouzlujícími kresbami.
12.06.2023 | PR
  • Technistone, s.r.o.

    Společnost Technistone, s.r.o., se sídlem v Hradci Králové, je špičkovým světovým výrobcem tvrzeného kamene. Tento vysoce kvalitní materiál je pro své jedinečné vlastnosti a nadčasový design vyhledáván architekty, designéry i koncovými zákazníky. Zájem o tvrzený kámen TechniStone® neustále roste především v zahraničí, kde máme díky rozsáhlé distribuční síti zastoupení v desítkách zemí světa. Stále oblíbenějším se ale stává i v České republice. V roce 2019 se firma Technistone stala součástí americké společnosti Wilsonart® Engineered Surfaces, celosvětového lídra ve výrobě materiálů pro interiéry budov.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444