Interiérové trendy pro rok 2015

Na veletrhu For Furniture 2015 byly stejně jako loni představeny trendy v interiérovém designu. Letošní výstava SCÉNA: Inspirace & Trendy návštěvníky seznámila s industriálním, orientálním, neutrálním a eklektickým stylem. Expozice se dočkala obrovského ohlasu. Více vám přinášíme v reportáži.

Výstava SCÉNA: Inspirace & Trendy představila 4 nejdůležitší směry, kterými se ubírá současný světový interiérový design. Autorkou projektu je zkušená designérka Ing. Iva Bastlová, která na 100 m2 rozmístila různé druhy netradičních materiálů, jednotlivých kusů nábytku, podlahovin, látek, tapet a doplňků.

Směr Mix Mash návštěvníky zaujal více, než se očekávalo, byl extravagantní, eklektický, doslova nabitý barvami a vzory. Styl Neutral zaujal svou harmonií a jemnými pastelovými barvami. Ženský element dominoval ve směru Orient, kde to hrálo sytými barvami, ornamenty a zlatem. Opakem pak byl Industriál, určený spíše pro mužskou populaci, zde dominovaly kovolamináty, kámen a dekory dřeva.
 
Kdo neměl příležitost si Scénu projít, může načerpat inspirace a informace v brožuře, kterou si může prohlédnout on-line na www.scena-inspirace-trendy.cz/cs/brozura nebo si ji zdarma stáhnout.  

Prohlédněte si reportáž z výstavy SCÉNA: Inspirace & Trendy:

03.04.2015 | Jana Vaňková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444