Inteligentní elektroinstalace ABB-free@home®

Nově v českých designech

ABB-free@home® nabízí rozmanité možnosti řízení domovní elektroinstalace. Pomocí prvků systému lze libovolně ovládat osvětlení, žaluzie nebo vytápění objektu. Systém nabízí mnoho funkcí, které je možné v průběhu používání libovolně měnit. Celou instalaci lze ovládat standardními ovládači, termostaty, či žaluziovými spínači, které jsou umístěné na stěně místnosti.

Letošní novinkou je rozšíření o oblíbené české designové řady. Kromě již stávajících krytů v designu future® linear, solo® a solo® carat je nyní možné vytvořit celou instalaci v řadě Tango®, Element®, Time® a Time®Arbo. Systém lze samozřejmě ovládat i dotykovým displejem se 7“ obrazovkou, vnitřním dotykovým panelem s úhlopříčkou 4,3", „chytrým“ telefonem, či tabletem.

Venkovní meteorologická stanice

Na panelu lze zobrazit například informace i z venkovní meteorologické stanice, která se tento rok zařadila do vybavení systému. Na ní lze měřit a zobrazit hodnoty rychlosti větru, jasu, venkovní teploty a informaci o dešti. 
 

Možnost spojení se systémy domovních telefonů

Prostřednictvím displeje s dotykovou obrazovkou 7“ lze systém ABB-free@home® propojit s domovními telefony Welcome Midi. Obrazovka v takovémto případě slouží také jako displej pro zobrazení obrazu z venkovního videotabla. Díky tlačítkům pod dotykovou obrazovkou je možné ovládat příjem hovoru, odemknutí zámku dveří nebo branky a dalších funkcí, které domovní telefony umožňují. Jako primární funkce displeje je ovládání inteligentní domácnosti, takže po přijetí hovoru zařízení automaticky přechází do režimu ovládání pomocí předvolených ovládacích ikon systému ABB-free@home®.


www.domovnitelefonyabb.cz

bydlinekAMPER 21. – 24. 3. 2017
Tyto a další novinky v podobě rozšířené řady průmyslových vidlic a zásuvek IP&S, doplnění stávající řady oddělovacích (bezpečnostních) a zvonkových transformátorů, či zcela nový produkt – odpínač ONE20 v krytí IP 67, uvidíte od 21. – 24. 3. 2017 v expozici firmy ABB v hale P4.13 na 25. ročníku oblíbeného Mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení AMPER.

ABB se těší na vaši návštěvu! 

Více informací na: http://new.abb.com/cz/media/eventy-a-akce/abb-na-veletrhu-amper-2017

15.03.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444