Inspirujte se v bydlení a designu od těch nejlepších

Centrum bydlení a designu Křižíkova

Při zařizování domu nebo bytu je důležitá inspirace.  Výběr toho nejlepšího na trhu najdete v Centru bydlení a designu Křižíkova v Praze. Jednotlivé showroomy představují jen to nejlepší od skutečných špiček v oboru. Vybere si jak velká developerská společnost, tak ti, kteří si zařizují  vlastní dům.

Domluvte si nezávaznou schůzku s odborníky Centra bydlení Křižíkova a navštivte sedm tématických showroomů. Na ploše přes 1000 m2 najdete k inspiraci ty nejlepší designové kousky. Uděláte si tak ucelenou představu nejen o hrubé stavbě, koupelně, interiérovém vybavení, osvětlení, ale také třeba o vybavení na vaši zahradu.

Vše na jednom místě

Jestliže hledáte inspiraci pro stylovou koupelnou, poradí vám specialisté z Keraservis.  Ať už jde o dlažbu, obklady nebo veškerou sanitární techniku.  O ideální podlahy se zase postará Supellex . Svět podlah nabízí široký sortiment podlahového materiálu od vinylových nebo dřevěných podlah, přes laminát, PVC, až ke kobercům a klasickému linoleu.
V showroomu DEHO se inspirujte jak interiérovým, tak exteriérovým designovým nábytkem a dalšími dekoracemi a doplňky. Pomocí stylových detailů si vytvoříte jedinečnou atmosféru luxusu a pohodlí. Potřebujete vybrat ty správná okna nebo zastřešit terasu stylovou pergolou? S tím vám pomůže firma WoodAl.

Vyberte si komíny, osvětlení i dveře


Na začátku stavby se inspirujte společností Heluz, která se specializuje na cihly, komíny a zkrátka celkovou hrubou stavbu. Kvalitní vytápění a větrací jednotky poté zařídí firma Korado. Stylové možnosti osvětlení vám nabídne zase Monobrand. S Porte Karpi stylově vyřešíte dveře v celém bytě nebo domě.
Jedinečné Centrum bydlení a designu Křižíkova najdete v samotném centru dnešní moderní architektury - pražském Karlíně. Do showroomů se pohodlně dostanete tramvají nebo metrem B, když vystoupíte na zastávce Křižíkova. Jestliže se vydáte autem, můžete zaparkovat v bezpečných podzemních garážích.

Informace najdete také na https://www.krizikova.cz/
14.02.2019

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444