Inspiraci naleznete v největším design centru v ČR

20 let v historii rodinné firmy Hanák nábytek

Společnost HANÁK NÁBYTEK, a.s. vyrábí nábytek déle než 20 let, i když historie rodinné nábytkářské firmy sahá až do první poloviny minulého století. Už tehdy se ve firmě kladl důraz na preciznost řemeslného zpracování, čehož se společnost v duchu myšlenky design a kvalita generacím snaží držet dodnes.

První z Hanáků, který založil tradici nábytkářské firmy

Počátky  novodobé historie firmy sahají do roku 1990. V roce 1995 byla zahájena výstavba vlastního závodu na zelené louce v Popůvkách u Kojetína. V následujících letech musela firma HANÁK čelit hned několika ranám osudu. V roce 1997 přišla povodeň, která zničila celou výrobu. Majitel firmy pan Hanák se však nevzdal a začal s výrobou znovu. Hned v roce 1998 však došlo k požáru výrobní haly, a tak k dalšímu novému začátku.


Rozhodujícím krokem byla pro tuto společnost transformace v akciovou společnost v roce 2000, nákup nových technologií a následující radikální zvýšení objemu výroby. Od té doby prakticky každý rok přibývala jedna výrobní hala. Z původních 500 m² se areál společnosti rozrostl do dnešní rozlohy 35 000 m². Počet zaměstnanců se za tu dobu zvýšil šestnáctkrát na téměř 200 lidí. Nábytek je dostupný v síti 52 prodejen po celé ČR a exportuje se do 14 zemí na světě.


Dalším důležitým mezníkem se rovněž stalo vybudování Design centra v Kojetíně v roce 2003. Tato stavba získala ve své kategorii ocenění Stavba roku Zlínského kraje.


Ke dvacátému výročí novodobé historie firmy otevřela tato společnost v březnu roku 2010 v Praze-Čestlicích na ploše 6 000 m² největší interiérové centrum v České republice. V jednotlivých výstavních galeriích jsou zastoupeny jedny z nejprestižnějších domácích i zahraničních značek v oblastí zařizování interiérů: HANÁK - luxusní a cenově dostupné kuchyně a interiéry, obývací pokoje a ložnice, ACTIVE – kvalitní levné kuchyně a interiéry, NotteBrava - luxusní ložnice, caliaitalia - luxusní a cenově dostupné sedací soupravy, canapé decor – luxusní i cenově dostupné kolekce dekorací, Laufen - luxusní koupelny, Roca - koupelny, MIDJ - designové stoly a židle, lualdiporte - luxusní designové bytové dveře, COOPLEGNO - luxusní bytové dveře, Caroli - luxusní i cenově dostupné kolekce koberců, Tilo - přírodní podlahy a celá řada dalších…

Podívejte se na fotografie z otevření centra:


Hanák Forum2  Hanák Forum3 

  Hanák Forum6 
  Hanák Forum9  Hanák Forum10

28.03.2010

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444