In.Home získává prestižní ocenění Mezinárodního fóra designu iF

Alessandro Finetto, ředitel oddělení Global Consumer Design společnosti Whirlpool Europe s potěšením oznámil, že poslední designérský projekt In.Home firmy Whirlpool získal prestižní ocenění iF Product Design Award 2007. Zpráva dorazila z Hannoveru, kde má Mezinárodní fórum designu iF své sídlo. Jedním z měřítek pro získání této ceny byla otázka, zda je projekt In.Home schopen plně se prosadit ve vysoce konkurenčním mezinárodním prostředí. Počin In.Home si nedávno získal nebývalou pozornost španělského tisku a dalších zahraničních médií v rámci své účasti na výstavě Casa Decor 2006 v Barceloně, jedné z nejprestižnějších expozic designu interiérů v Evropě.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Webové stránky Mezinárodního fóra iF jsou díky několika miliónům návštěv ročně jednou z nejoblíbenějších platforem pro design na internetu. Každý z držitelů tohoto ocenění bude na stránkách prezentován po neomezeně dlouhou dobu.

Chuck Jones, viceprezident oddělení Global Consumer Design, k tomu uvádí: „Tento výsledek opět potvrzuje vedoucí pozici oddělení GCD v oblasti designu a inovací a jsem si jist, že to přispěje k dalšímu rozvoji společnosti Whirlpool v této oblasti.“

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Výsledky ocenění za produktový design iF pro rok 2007 zahrnují rekordní počty:
  • o cenu za produktový design iF pro rok 2007 soutěžilo 2293 výrobků z 35 zemí a zařazených do 12 různých kategorií
  • odborná porota hodnotila skutečně vynikající ukázky designu a nakonec vybrala 756 vítězných výrobků
  • celkem 50 z těchto vítězů při slavnostním oficiálním vyhlášení 15. března 2007, tedy při zahájení výstavy CeBIT v Hannoveru, rovněž obdrží zlatou cenu iF
  • porotci zvolili celkem 20 vítězů iF v kategorii konceptů výrobků, z nichž 5 si společně rozdělí celkovou sumu 10 000 Eur. Finanční výhru sponzoruje britská inovační a technologická společnost Dyson Co., která soutěž podporuje již počtvrté, a navíc přidává cenu 5000 Eur v kategorii Dyson Innovation Award (Cena Dyson za inovace), která se udílí soutěžnímu exponátu přinášejícímu nejvyšší míru inovací
18.12.2006

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444