I vytírání podlahy může být zábavné

Kdo by nechtěl mít stále uklizeno. Čistá domácnost je krásná, ale úklidu je třeba obětovat cenný volný čas, kterého není nikdy nazbyt. Konkrétně u mytí podlahy hodně záleží na pomůckách, které k vytírání zvolíme. Proč si práci neulehčit s revolučním rotačním mopem Easy Wring and Clean TURBO se kterým se mytí podlahy stane hračkou.

Třásňový mop je vyjímečným příspěvkem značky Vileda pro všechny zaneprázdněné hospodyňky. Velké množství inovací, kterými prošel, z něj dělá dokonalého pomocníka v domácnosti, díky kterému ušetříte spoustu času.

Výšku mopu si lze snadno přizpůsobit kvalitní trojdílnou teleskopickou tyčí tak, aby vytírání bylo pohodlné. Trojúhelníkový tvar nástavce zajistí snadný úklid i v rozích a hůře dostupných prostorách.
 
 
Mop má snadno vyměnitelný návlek, který disponuje dvěma druhy třásní:

  • bílé - ze 100% mikrovlákna, zajistí skvělou savost a snadné čištění běžných nečistot
  • červené - ze speciálního abrasivního materiálu, který velmi šetrně zbaví podlahu jakékoliv nečistoty

Propracovaná konstrukce kbelíku je přímo stvořena pro pohodlný úklid. Podélná rukojeť zaručuje jednoduchou manipulaci a vysokou stabilitu, přenášení je bezpečné a snadné. Čelním otvorem lze pohodlě vylít špinavou vodu.
 
To nejlepší je však rotační funkce, která dělá z mopu Easy Wring and Clean TURBO mimořádně účinnou a efektivní úklidovou pomůcku. Na čele kbelíku je speciální pedál, který po sešlápnutí roztočí ždímač a vyždímá mop tak, jak potřebujeme. Pokud podlahu jenom stíráme a chceme jej mít suchý, sešlápneme víckrát. Vytíráme-li silně znečištěnou podlahu, stačí sešlápnout pedál jednou. Vše je velice snadné a systém ocení mimo jiné i senioři, kterým vytírání významně ulehčí.

Mop Easy Wring and Clean TURBO je vhodný na všechny typy tvrdých podlah a k dostání je v běžných sítích hypermarketů/hobby marketů od 949 Kč.

Více informací najdete na shop.vileda.cz.
17.09.2018 | redakce Bydlení.cz
  • Vileda

    Značka Vileda již více než 70 let pomáhá zářit miliónům domácností po celém světě. Od roku 2014 pravidelně získává prestižní ocenění Superbrands Award jako výraz uznání za kvalitní služby a vynikající obchodní výsledky, což dokazuje zejména spokojenost zákazníků s jejími výrobky šetřící čas a námahu při úklidu. Výrobky Vileda jsou oblíbené a známé právě svou kvalitou, dlouhou životností a neustálými inovacemi pro pohodlnější, efektivnější a ekologičtější úklid. Nyní můžete zakoupit více než 150 výrobků, a to takřka na celém světe.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444