Hygienický napařovač Laurastar IGGI - dokonalé žehlení a účinná dezinfekce

V rámci boje s koronavirovou pandemií se klade velký důraz nejen na dezinfekci rukou, ale také oblečení a věcí, kterých se dotýkáme, i prostředí, ve kterém žijeme. Opravdu důkladné očištění některých povrchů a objektů může však být obtížnější na manipulaci či specifickou péči, kterou vyžadují. Odpověď na tento problém přináší hygienický napařovač IGGI od společnosti Laurastar, který si dle výsledků testů nezávislých laboratoří hravě poradí i s koronaviry.

Kompaktní, skladný a elegantní

Hygienický napařovač IGGI představuje vítanou novinku v sortimentu Laurastar. Díky elegantnímu a funkčnímu designu získal tento výrobek prestižní ocenění za design iF DESIGN AWARD 2020 a Red Dot Design Award 2020. Z praktického hlediska jsou jeho hlavními přednostmi malé rozměry (25,3 cm x 11,7 cm) a nízká hmotnost, které z něj činí ideálního společníka na cestování, ať už se rozhodnete vyrazit  kamkoliv. Zmačkané oblečení z kufru je nežádoucí jak na dovolené, tak i na pracovní cestě. Skladný napařovač IGGI pod tlakem 3,9 baru a s pomocí páry dosahující teploty 145 °C ovšem veškeré vaše prádlo rychle a jednoduše vyhladí.


Nejde pouze o žehlení

Předností napařovačů Laurastar je zejména patentovaná technologie DMS (Dry Microfine Steam) využívající suché a hygienické páry, která poslouží k dezinfekci oblečení i interiéru, kde spolehlivě zlikviduje až 99,9 % virů, bakterií, roztočů a hub. S využitím nepřerušovaného proudění horké páry lze tak kromě textilií snadno ošetřit i další předměty denní potřeby jako jsou například polštáře, potahy, oblíbenné plyšové hračky nebo třeba i roušky či cyklistické helmy. Vedle dezinfekce přispívá napařovač IGGI také k oživení vašeho prádla a případnému odstranění nežádoucích pachů. Technologie DMS přitom respektuje všechny druhy tkanin, prodlužuje jejich životnost a zachovává jim pružnost a barvu.

Lídr v profesionálních žehlicích systémech

Švýcarská společnost Laurastar je světovým odborníkem na žehlicí systémy s čtyřicetiletou tradicí. V jejích produktech se snoubí špičková technologie a profesionální výkon, které z nich činí neocenitelnou součást každé domácnosti. Záruka spolehlivosti jejich sortimentu jde ruku v ruce s desetiletou zárukou, která je garantována pro každý z výrobků.

27.10.2020 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444