Hydroterapie ve vířivce má stále více vyznavačů

Vířivky patří k zařízením, které se v zahradách a na terasách rodinných domů u nás začaly objevovat teprve poměrně nedávno. Své příznivce si ale získávají velmi rychle, protože umožňují využívat příjemných a blahodárných účinků vodní lázně za každého počasí.

Hydromasážní bazénky, pro něž se ujalo označení vířivky, se vyrábějí pro využití v interiéru i v exteriéru. Tato zařízení jsou opatřena sedačkami či lehátky a tryskami, které by měly být rozmístěny tak, aby si jeho uživatelé mohli v pohodlí vychutnat co nejefektivnější masáž celého těla. Relaxační účinky zvyšuje teplá voda, vířivky mají proto vlastní topení. K zajištění správných hygienických podmínek slouží filtrační zařízení.

Ty nejpřísnější hygienické požadavky splňují vířivky AQUARIUS od společnosti Canadiana - Whirlpools díky jedinečnému integrovanému přelivovému žlábku. Tento žlábek sbírá přelitou vodu, která se pak přes filtr vrací do vířivky. Vířivky Aquarius splňují hygienické normy i pro komerční provoz, které jsou náročnější než normy pro domácí vířivky. Český výrobce dokázal v tomto případě dostát nárokům na přísné hygienické požadavky a přitom zachoval velmi vysokou úroveň vlastní hydromasáže, která u komerčních vířivek často chybí.

Při vývoji vířivek řady Aquarius výrobce usiloval o co nejefektivnější funkci a zároveň o pohodlný a elegantní design skořepiny, proto se soustředil pouze na dva základní modely. Model Aquarius Genevieve je vybaven čtyřmi kapitánskými křesly a dvěma sedačkami pro vychladnutí. Kapitánská křesla v každém rohu nabízejí maximální soukromí a perfektní hydroterapii. Kombinace kvalitních čerpadel, trysek a kvalitního rozvodu vody dělá z hydroterapie jedinečný zážitek.

Stejně kvalitní vybavení má i model Aquarius Paloma. Ten nabízí tři kapitánská křesla, která poskytují dokonalé podmínky pro hydroterapii, ve čtvrtém rohu této vířivky je pak umístěno samostatné lehátko.

Vířivky Aquarius jsou vyráběny na zakázku, přičemž výrobce věnuje pozornost každému detailu. Při výrobě jsou použity vysoce kvalitní komponenty - akrylát Aristech, trysky Waterways a vlastní špičková elektronika Aquarius Infinity, k níž patří např. ochrana proti zamrznutí, snímač průtoku, UV lampa nebo LED osvětlení. Základní verze obou typů je určena pro běžný domácí provoz. Vířivka pro komerční provoz je navíc doplněna dalšími komponenty jako jsou písková filtrace, dávkovaní chemie, filtrační čerpadlo, či expanzní nádrž.
29.05.2013 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444