HF500. Nový aku tyčový vysavač s hřebenem proti namotávání vlasů

Značka Hoover uvádí na trh novinky v kategorii vysavačů. Inovovala dvě nejoblíbenější a nejprodávanější řady a přinesla nové technologie a praktické vychytávky pro úklid celého bytu i čištění vysavače jako takového. Představujeme kompaktní akumulátorový vysavač Hoover HF500.

Kompaktní akumulátorový vysavač Hoover HF500 je navrženým tak, aby dokázal díky Direct Impulse motoru perfektně vysát prach a nečistoty ze všech povrchů a zároveň umožnil bezproblémovou, rychlou a snadnou údržbu. Motorizovaná podlahová hubice má integrovaný hřeben, který zabraňuje namotávání vlasů a dlouhých chlupů zvířecích mazlíčků. Hybridní kartáč kombinuje měkké a tvrdé štětiny a je vhodný na úklid jakéhokoliv druhu povrchu. Součástí balení vysavače jsou dvě baterie, které zaručují plynulost provozu bez přestávek. Navíc kombinace technologie samostatného cyklónu a předmotorového filtru zajišťuje vysoce kvalitní separaci prachu.

Jeden kartáč pro všechny podlahy a bez namotaných vlasů

Nový integrovaný hřeben v motorizované podlahové hubici zabraňuje namotávání vlasů a chlupů domácích mazlíčků kolem kartáčové lišty při vysávání. Navíc díky praktickému průhlednému hornímu krytu již není třeba otáčet hubici dnem vzhůru. Umožňuje vám snadný přístup ke kartáčové liště a její rychlé a hladké vyjmutí. Jedinečný hybridní kartáč je vybavený kombinací měkkých a tvrdých štětin, umožňuje vysávání tvrdých podlah, jemných povrchů i koberců bez nutnosti přepínání.

Výkonný vysavač s dotykovým LED displejem a dvěma bateriemi pro delší vysávání

Direct Impulse motor poskytuje sací výkon 75 AW s rychlostí 100 000 otáček za minutu, vysavač je vybaven 2 H-LAB 22V bateriemi, které vydrží v provozu až 90 minut*. Baterie jsou vyjímatelné, můžete je tedy nabíjet kdekoliv a plného nabití dosáhnou do 2,5 hodin. Díky praktickému LED displeji na čele rukojeti si můžete snadno zvolit režim vysávání: STANDARD (60 minut), TICHÝ (70 minut) nebo TURBO (20 minut). Stav baterie a její údržbu můžete rychle zkontrolovat pomocí indikátorů, které jsou umístěné pod rukojetí vysavače. LED pruh po celé přední straně hlavní hubice posvítí na každé smítko i tmavých částech místnosti.



Kompaktní rozměr pro snadné vysávání i uložení

Díky 69 cm ve složeném stavu, můžete nový tyčový akumulátorový HF500 uložit i do kuchyňských nebo obývacích skříněk. Větší pohodlí a manévrovatelnost při úklidu zaručí váhá pouhých 1,5 kg a měkké boční nárazníky na hlavní hubici, které chrání nábytek. Součástí příslušenství integrovaného na těle vysavače je Mini Pet Hair hubice, prachový a nábytkový kartáč a štěrbinová hubice.



*V automatickém režimu s nemotorizovanou hubicí a použitím druhé baterie
19.12.2022 | PR
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444