Hoover představuje novou řadu Vanity. Trouby pro ještě lepší pečení

Značka Hoover představila novou řadu vestavných trub Vanity. Jsou elegantní, minimalistické a vysoce moderní. V čem dále jsou ještě unikátní, jak vám ulehčí práci a zpříjemní přípravu pokrmů? Podívali jsme se na nové trouby Hoover Vanity zblízka.

Pečení bez omezení

Troufnete si péct v jedné troubě dva rozdílné pokrmy? Například maso a bábovku? Většina z nás se bude obávat prolnutí vůní. Řada Vanity u vybraných modelů představila unikátní technologii dvou zcela oddělených prostor v rámci jedné trouby. Každý prostor má svůj vlastní ventilátor, ovládání a vy tak můžete pro různá jídla nastavit odlišnou teplotu pečení. 
 

Rovnoměrná distribuce tepla

Víte, v čem spočívá dokonale upečený pokrm? Podle francouzských šéfkuchařů a cukrářů LeNôtre je to rovnoměrné rozložení horkého vzduchu v celém prostoru a rychlá obnova teploty po termálním šoku.

Výrobci řady Hoover Vanity se kuchařskými mistry nechali inspirovat - trouby Vanity jsou vylepšeny o systém cirkulace horkého vzduchu.
 

Pečení jako zážitek

Pečete maso na neděli a nutně si potřebujete odběhnout z domu? Žádný problém, trouby Vanity můžete díky technologii One Fi ovládat na dálku z mobilního telefonu. Jedete z práce domů a ohlásila se vám nečekaná návštěva? Předehřejte si troubu z auta a začněte péct hned po příchodu domů. 
 
Pečete pravidelně oblíbená jídla? Pak se vám bude hodit 6 programů s přednastavenou délkou a teplotou pečení. Až budete zase chtít péct vybraný pokrm, nemusíte už přemýšlet jak nastavit troubu. Stačí si vybrat z automatických programů: lasagne, pečené kuře, ryba, brambory, omeleta nebo jablečný koláč.
 
Pro fajnšmekry jsou trouby Vanity vybaveny sondou na maso. Po dosažení správné teploty dá sonda signál a trouba se automaticky vypne. 

 

Údržba až na prvním místě

Vedle všech chytrých vychytávek každá praktická hospodyňka ocení především možnost snadného čištění. To lze provést dvěma způsoby:
  • Běžné znečištění trouby lze snadno odstranit pomocí páry. Stačí 300 ml vody nalít do příslušného místa na dně trouby a aktivovat cyklus Hydro Easy Clean. Za pouhých 30 minut už stačí setřít hadříkem zbylé nečistoty a trouba je jako nová. 
  • Pro hloubkové vyčištění je pak doporučeno pyrolytické čištění trouby, kdy při 500 °C jsou odstraněny veškeré nečistoty.
 

Šetřete svůj čas i energii 

Už žádné čekání, než se dopeče jeden pokrm. V rámci řady Hoover Vanity byly představeny maxitrouby s extra velkou kapacitou 78 litrů, v případě pyrolytických modelů 73 litrů, a to při zachování standardních rozměrů trouby. Pokud se tedy letos na Vánoce chystáte napéct několik druhů cukroví, maxitrouba vám ušetří čas. Dokáže totiž pojmout až 5 plechů. 
 
V rámci minimalistické řady Vanity můžete pořídit kromě trouby ještě digestoř, varnou desku nebo vinotéku. Přijďte si řadu prohlédnout do nově otevřeného showroomu v Praze na Sokolovské 651/136A.
10.08.2018 | redakce Bydlení.cz
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444