Home office si se Stabilním rychlým internetem užijete

Čekáte na důležitý video hovor s kolegy v práci a ve vedlejší místnosti děti sledují online přednášku. Do toho si ještě partner pouští oblíbený pořad na streamovací televizi. Bez kvalitního připojení se schyluje k problému, kdy se bude obraz sekat a spojení vypadávat.

Se Stabilním rychlým internetem od CETINu se přesně tomu vyhnete a naplno si užijete všech výhod home office. Na kvalitě připojení totiž nebude nijak znát, že Vaše internetová přípojka zrovna jede na plné obrátky.

S pevným připojením se  práce z domova bát nemusíte. Naopak, webové stránky se načtou během okamžiku a videokonference budou plynulé, jako kdybyste seděli v kanceláři. Místo času v MHD či v autě se navíc můžete podívat na epizodu svého oblíbeného seriálu nebo pomoci dítěti s úlohou do školy. Připojení vás nezklame ani večer po práci, až si  budete chtít popovídat online s přáteli nebo si třeba zahrát nějakou hru.

A co pro kvalitní připojení udělat? Stačí pár kliknutí v Mapě pokrytí od CETINu: zrychlujemecesko.cz/mapa-pokryti. Po zadání adresy hned uvidíte, jaká rychlost je u vás dostupná. Pak si můžete vybrat z 20 operátorů a domluvit se s nimi na připojení. Vede-li k vám optická linka, což zjistíte na mapě pokrytí také, internet vám může frčet rychlostí až 1Gb/s.

29.06.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444